fc zoetermeer 3

FCZoetermeer moest het zondag 26 maart thuis opnemen tegen koploper ODB uit Den Haag in de 3de klasse B. Om nog iets van het seizoen te maken moest er gewonnen worden , zodat er nog zicht op de periodetitel bleef bestaan. De club uit Rokkeveen begon sterk aan de wedstrijd.

soccerstarsDe Starscup 012 kon rekenen op een prachtige line up. Acht zaalvoetbalteams streden om de eer en lieten attractief voetbal zien. Uiteindelijk stonden twee Zoetermeerse teams tegenover elkaar in de finale. Volgens de coaches van de verschillende clubs werd er met volle inzet gespeeld door alle teams. Dit maakte het voor het publiek zeer aantrekkelijk.

nieuwe groep 2017 1Bent u wel eens naar een wedstrijd Elektrisch Rolstoelhockey geweest? Dan is dit uw kans. Op zaterdag 1 april organiseert Doing, sportvereniging voor aangepast en geïntegreerd sporten in Zoetermeer, in sporthal De Veur voor de eerste keer in Zoetermeer een competitiedag voor hockeyspelers die gebruik maken van een elektrische rolstoel, E-Rolstoelhockey.

Kardolus Bosch openDe jeugdige schermers van schermvereniging Kardolus moesten zaterdag vroeg op om op tijd aanwezig te zijn voor het Bosch Open. Dit internationale schermtoernooi werd georganiseerd door schermvereniging Den Bosch. De Kardolus leden schermden niet onverdienstelijk en pakte brons en goud op het toernooi.

pannekoekentoernooiBij het traditionele Pannenkoekentoernooi van Curling Club PWA mogen jeugdleden een team samenstellen met vrienden, familie en iedereen die maar zin heeft om mee te doen. De teams speelden afgelopen woensdag vervolgens een shortcurling toernooi tegen elkaar.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-