IMG 0437Afgelopen zaterdag moest SVO het thuis opnemen tegen sv Wassenaar in de 4de klasse A. Hoewel er niet veel meer op het spel stond voor SVO, wisten ze er toch nog een mooie pot van te maken...

SVO begon de wedstrijd goed met verzorgd voetbal. De eerste helft was tot het laatste kwartier gelijkwaardig. Vanaf dat moment werd SVO duidelijk de betere ploeg. Een prima voorzet werd keurig ingekopt door Mark van Domburgh (1-0/38). Twee minuten later was het wederom aanvoerder Mark van Domburgh die een kopbal erin wist te krijgen (2-0/40). SVO speelde een puike eerste helft en Rick Prins zorgde met een prima soloactie voor de 3-0 ruststand.

Vol vertrouwen begon SVO aan de tweede helft. SVO begon meteen vanaf de aftrap met goed en aanvallend voetbal en zette Wassenaar meteen klem. Na twintig minuten domineren kreeg SVO een vrije trap mee. Van 30 meter wist Izak Kalmijn de bal stijf in de kruising te schieten (4-0/65). Aanvoerder Jasper van Vliegen zorgde met zijn hattrick voor de 5-0 (80). Na de 5-0 vond SVO het wel welletjes en mocht Wassenaar er in de slotfase nog een eretreffer in schieten, waardoor de eindstand van maar liefst 5-1 op het scorebord kwam te staan.

SVO staat nu op een 10de plek in de 4deklasse A en speelt volgend weekend uit tegen vv Leiden.

Verslag : Rewin Hoeblal