20171028 153848

IMG 20171030 WA0000 copy copyAfgelopen zaterdag werd de eerste wedstrijd van de Gerda Kardolus-Rolving Trofee geschermd bij Schermvereniging Kardolus. De strijd om de wisseltrofee bestaat uit 4 wedstrijden, die verspreid over het seizoen geschermd worden.

In de ochtend verschenen de jongste deelnemers op de lopers. Er werd flink geschermd om een plek in de finale. Tommy Lin Yuan en Leonardo Bentivogli stonden uiteindelijk tegen over elkaar. De finale is gewonnen door Tommy. Sep Gelauff behaalde een mooie derde plaats.

In de middag waren het de pupillen die kwamen schermen. Dit keer alleen deelnemers van Schermvereniging Kardolus.  Maar dat maakte de wedstrijden niet minder spannend. De finale ging tussen Maurits Remmen en Marissa van Beek. Met een uitslag van 15-10 is de eerste plaats naar Maurits gegaan. De derde plaats ging naar Kimon Plaisier.