De trampolinespringers van Pro Patria openden afgelopen zaterdag het nieuwe seizoen met de 1e plaatsingswedstrijd voor het NK teams. De springers van Pro Patria zetten in alle categorieën een sterke wedstrijd neer.

20171028 1e plaatsingswedstrijd GoesVoor het E team met Nayisha, Elin, Rosanna en Merle was het een extra spannende dag: voor twee van hen was het de allereerste wedstrijd. Het was daarom een extra knappe prestatie dat het team gelijk op de 3e plaats eindigde. Het E team met Olivier, Niek, Kyara en Justin sprong naar de 1e plaats en werd beloond met de gouden medaille.

Concurrentie

De D teams hadden veel concurrentie. Maar liefst acht teams streden om een plaats op het podium. Ook in deze categorie veroverde het team van Pro Patria met Hayley, Ivy, Trista en Mikai de eerste plaats. Michelle, Lisa en Celeste eindigden op de 5e plaats. De 6e plaats was voor Saskia, Emma en Jaydy-Mae en door een ongelukkige val van een van de springers eindigde het team van Quinten, Fleur en Lisenka op de 8e plaats.

Goud en zilver

In de C klasse sprongen twee teams van Pro Patria en was het dus goud en zilver dat mee terug genomen werd naar Zoetermeer. De 1e plaats was voor het team met Sophie, Nadia, Hedwig en Shefaley en de zilveren medaille ging naar het team met Denise, Savanna, Olessya en Xiunan.