sv oosterheemSV Oosterheem (SVO) moest het afgelopen zaterdag thuis opnemen tegen titelkandidaat vv Semper Altius uit Rijswijk. Na vorig weekend de stadsderby tegen FC Zoetermeer gewonnen te hebben, gingen de mannen van trainer Fred van Dokkum vol vertrouwen het duel aan.


SVO begon uitstekend aan de wedstrijd met goed en verzorgd voetbal. SVO kreeg met als Semper Altius de nodige kansen, maar gescoord werd er niet in de eerste helft. SVO startte de tweede helft wederom sterk met goed voetbal en dat werd eindelijk beloond met de openingstreffer (aanvoerder Jasper van Vliegen min 46). Helaas voor SVO werd Semper Altius meteen na de 1-0 wakker en twee minuten later stond het alweer gelijk.

Slordiger

Vanaf dat moment werd SVO steeds slordiger in zijn spel en Semper Altius liet zien waarom ze tot de titelkandidaten behoren. Vrijwel elk foutje van SVO werd afgestraft en de Rijswijkers liepen met gemak uit naar een eindscore van maar liefst 1-5. Dapper gespeeld van SVO, maar helaas weer niet voldoende. SVO staat nu met 9 punten en een doelsaldo van min 10 op een 6de plek en speelt volgend weekend uit in Pijnakker tegen vv Oliveo, dat op een 7de plek staat in de 4de klasse D.

Tekst: Rewin Hoeblal

 

-advertenties-

-goede doel-