20140829-25836.JPGSpeelmeer gaat groen! Kom in de voorjaarsvakantie bij Speelmeer avontuurlijk, fantasierijk, veilig en heerlijk spelen. Springen en klimmen op luchtkussens en een stormbaan. Ook Speelmeer gaat groen dit jaar, met speciale aandacht voor milieu en afval.

Donderdag 1 maart gaat Speelmeer weer van start in sportcentrum De Veur in Rokkeveen. Doe mee met de spelletjes van de Speelmeer4kidzzz Presentator en win toffe prijsjes. Ga lekker uit je dak bij de kids disco. Met knutselen gaan we materialen hergebruiken. Maak een collage van oude spullen en kom erachter wat afval en plastic doet met het milieu. Vergeet je zwemspullen niet mee te nemen. Doe mee met sport en spel en de vele coole activiteiten.

Wat kun jij doen bij Speelmeer?    

Er is de hele dag veel sport en spel met voetbal, de Jungle stormbaan en springkussens. Ook kun je mee doen aan de Green fotoshoot  en verschillende workshops waarin mooie dingen worden gemaakt van afval. Speelmeer wordt afgesloten met Fred Pet’s Kids Disco.

Wie, waar, wanneer, en hoeveel?

Speelmeer is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Sportcentrum De Veur aan de Prismalaan 40.

Donderdag 1 maart, van 10.00 – 16.00 uur.

De toegang is € 3,10 voor kinderen en ouder(s) die blijven. Ouders kunnen nergens aan meedoen en mogen plaatsnemen op de tribune of in het restaurant. Kinderen met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van de pas gratis toegang.

-advertenties-

-goede doel-