wiz1
wiz2Met de zomer in zicht brengt Scylla Theaterproducties op 2 en 3 juni de vrolijke familiemusical ‘The Wiz!’ op de planken in Zoetermeer. In het Stadstheater laten ze het publiek twee dagen lang genieten van de ongelooflijke avonturen van Dorothy in het land van Oz.

Dorothy is een tiener, die met zichzelf en de mensen om haar heen in de knoei zit. 
Zij voelt zich niet op haar gemak in haar omgeving en komt door middel van een tornado in het land van Oz terecht, waar zij op zoek moet naar de tovenaar van Oz -de Wiz- om naar huis te kunnen terugkeren.


Onderweg ontmoet ze nieuwe vrienden, die haar helpen zichzelf op een nieuwe manier te leren kennen. Met verstand, hart en moed zal zij gevaren moeten overwinnen om uiteindelijk terug te kunnen keren naar haar thuis.

Scylla blaast dit beroemde verhaal van Dorothy, Vogelverschrikker, Blikkenman en Laffe Leeuw op een nieuwe, frisse manier leven in. Met swingende nummers als Nieuwe dag, Geloof in jezelf en het alom bekende Ga nou maar gewoon is dit een musical waarbij je niet stil kunt blijven zitten.


Wil jij ook deze unieke versie van The Wiz komen zien? Bestel dan snel kaarten via www.stadstheater.nl en…kom nou maar gewoon!

-advertenties-

-goede doel-