IMG 1381Maak jij deel uit van een Zoetermeerse band? Meld je nu aan voor de spannendste battle van Zoetermeer, Battle of the Bands. Elk jaar gaan Zoetermeerse jongerenbands de strijd aan op een groot podium. Floravontuur Promotie Zoetermeer is weer op zoek naar talentvolle Zoetermeerse jongerenbands.

Dit jaar zal dit spektakel plaatsvinden op vrijdag 14 september 2018. Net als vorig jaar zal de 9e editie plaatsvinden op het Theaterplein (Cadenza). Indien er zich meer bands aanmelden dan er plek is zal er een voorronde gepland worden.

 

Vorig jaar won Collision Course de titel ‘Beste Zoetermeerse Jongerenband 2017’. Naast deze mooie titel win je met jouw band ook een eigen promo-DVD welke je mag opnemen in de geluidsstudio van JJ Music House.

‘Battle of the Bands’ is een wedstrijd bestemd voor jongerenbands uit Zoetermeer. Voorwaarde voor deelname is dan ook dat de band overwegend uit Zoetermeerse jongeren (tot circa 23 jaar) bestaat.

Wil je dat jouw band de titel ‘Beste Zoetermeerse jongerenband 2018’ gaat winnen? Meld je dan voor 5 augustus 2018 aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar www.facebook.com/BattleoftheBandsZoetermeer
Vermeld met de aanmelding de naam van de band, het aantal bandleden, een contactpersoon inclusief een mobiel telefoonnummer en de school of culturele instelling waar je met je band oefent.


Foto door: Bryan Dias

-advertenties-

-goede doel-