image1 copyU weet het: het klimaat verandert zienderogen. De zomers worden warmer en het weer gedraagt zich grilliger dan voorheen. Nu heeft elk nadeel ook zo zijn voordeel en gaat Nederland meer en meer een mediterraan karakter vertonen. De Hof van Seghwaert ook. En hij past zich aan.

Al eventjes ligt er in de bekende perenboomgaard nu ook een heuse wijngaard. Inmiddels volop in productie. Zoals de hele Hof van Seghwaert is ook hier weer sprake van vrijwilligers en sponsors. En het ‘Domain Grand Cru de Seghwaert’ zoekt nieuwe enthousiastelingen. Wilt u ook meedoen met dit initiatief?

Voorlichtingsavond

Op woensdag 5 september is er om 20:00 uur een voorlichtingsavond over de nieuwe wijngaard. U bent vanaf 19:30 uur (inloop) hartelijk welkom in het Conferencehuis van de Hof, Achter Gaardedreef 186.
U kunt dan kennismaken met de coördinatoren, informatie krijgen over het onderhoud van de wijngaard de druivenpluk en de wijnproductie van 2018. En u kunt zich natuurlijk aanmelden als vrijwilliger. Er is tevens ruim gelegenheid om ideeën uit te wisselen over alle mogelijke andere activiteiten rond het nieuwe ‘Domain Grand Cru de Seghwaert’.
Aanmelden voor de informatieavond kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

image2Supporter worden

Dat donateurs en vrijwilligers belangrijk zijn voor de Hof van Seghwaert is duidelijk. Financiële ondersteuning is en was nodig om de boomgaard gezond te houden en activiteiten te organiseren. Nu ook de wijnproductie echt gaat beginnen, is meer menskracht en financiële steun nodig. Het bestuur van de Stichting Hof van Seghwaert wil hierbij dan ook iedereen oproepen om zich te melden als donateur. U bent als donateur welkom bij het onderhoud, het plukken en het wijn maken. Maar u kunt ook alleen financieel bijdragen. Meewerken in de wijngaard is geen must.
Wilt u donateur worden voor de wijngaard, dan kan dat voor minimaal €25 per jaar. Hiermee adopteert u symbolisch een wijnstok. Donateurs krijgen (mits de oogst het toelaat) jaarlijks een fles wijn. Donateuren kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-