justfor fun“Dit spetterende koor zingt de nieuwste hits en weet de juiste balans te vinden tussen gezelligheid en serieus oefenen, het is dan ook het leukste koor van Zoetermeer.” Just For Fun houdt dinsdag 4 september een open avond, waarop ook nieuwe leden welkom zijn.

Just For Fun streeft ernaar steeds beter te worden, maar heeft het Fun-gehalte hoog in het vaandel staan. Het enthousiaste koor wordt dan ook veel gevraagd voor optredens, zoals in Dickenskleding vlak voor de kerstdagen.
Lijkt het zingen in een popkoor jou ook leuk? Nieuwe, enthousiaste leden zijn van harte welkom! Neem gerust even contact op of kom gezellig langs tijdens één van de open avonden. De eerste dinsdag van elke maand. De eerste is dus op 4 september. Zingen is ontspannend en je leert steeds beter zingen. Just For Fun oefent op dinsdagavond in de Ichtuskerk aan de Parkdreef 258, 2724 EZ Zoetermeer van 20:00 – 22:00.
Meer info is terug te vinden op onze website www.popkoorjustforfun.nl  of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-