Scylla opzet 12 angry men 01Scylla Theaterproducties houdt audities voor het toneelstuk 12 Angry Men, naar de gelijknamige film. Met hun vorige stuk – de musical Parade – heeft het publiek een rechtszaak kunnen zien volgens Amerikaans recht. Hoe gaat het er echter aan toe aan het einde van de rechtszaak?

Als de advocaat en openbaar aanklager hun slotpleidooi hebben gehouden, wordt de twaalfkoppige jury alleen gelaten in een kamer. Hier moeten zij tot hun eindoordeel komen. En als iedereen het eens is, is dat uiteraard geen probleem. Maar als mensen het oneens zijn, dan ontstaan er pas echt problemen. Vooral als er vanavond wél een belangrijke honkbalwedstrijd op tv is…

Scylla Theaterproducties speelt op 16 en 17 maart 2019 op een prachtige locatie in Zoetermeer dit enorm boeiende stuk. Het artistieke team bestaat ditmaal uit Yuri Nikerk (regie) en Emma van Waaij (regieassistentie). Voor deze productie zoeken zij getalenteerde volwassen mannen.
Ben jij een volwassen man en ben jij enthousiast om jouw innerlijke boze man te laten zien? Meld je dan vóór 28 oktober aan door een mail en een theater-cv te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je krijgt binnen enkele dagen een auditiemonoloog opgestuurd, die je op 3 november tijdens de auditie moet kennen.

-advertenties-

-goede doel-