de rechter en de linkerNa het succes van de voorstelling ‘Straf’ in het voorjaar van 2018 komt toneelvereniging Thalia met een nieuw stuk. Vrijdagavond 12 en zaterdagavond 13 oktober om 20.00 uur wordt ‘De Rechter en de Linker’ opgevoerd. Het stuk is een blijspel met een dubbele bodem van Ton Davids.

Het stuk is zowel spannend als komisch met veel verrassende wendingen en snode plannetjes. Sim Sanders, bijgenaamd de Linker, breekt in bij het huis van Esther Smulders (rechter van beroep). Helaas wordt hij gestoord door de thuiskomst van Esther die in het gezelschap is van een handtastelijke en irritante hoofdcommissaris van politie genaamd Aernoud Persein. Sim redt Esther uit de handen van deze gluiperd en er lijkt iets moois te ontstaan tussen de rechter en de Linker. Ze bedenken samen een plan om Aernoud te grazen te nemen.

Hierbij krijgen ze de hulp van Wilma, de zus van Sim en Tineke, de zus van Esther die haar leven deelt met Elmer, haar welbespraakte buikspreekpop. Tenslotte worden ook Valerie, de huishoudster en Bernhard Hummel, ex-collega van Sim en directeur van Hummel Security B.V. ingeschakeld bij het complot. Als Aernoud erachter komt dat er een grap met hem is uitgehaald, wil hij wraak nemen op de leden van het complot. Dat gaat hem goed af… of toch niet?

Kaarten kosten € 12,50(inclusief drankje en garderobe) en zijn hier te bestellen. Thalia speelt dit stuk in het Stadstheater.

-advertenties-

-goede doel-