Shades of music 300x255Vrijdagavond treden in JJ MusicHouse 2 bands op met gevarieerde covers. Shades of Music en Gold Vicious brengen samen een gevarieerd programma met verschillende muziekstijlen. Zaterdag kunnen de bezoekers mee naar de Rock van de jaren 60 en 70.

Shades of Music staat voor een uitdagend en gevarieerd repertoire van niet alledaagse covers in uiteenlopende genres van blues, funk, pop en rock. Op hun playlist vind je nummers van o.a. Aerosmith, Boz Scaggs, Fleetwood mac, Mothers Finest, Sass Jordan en Toto. De ritmesectie, bestaande uit Guido op drums en Ton op bas, vormen de strakke basis van deze band. Met Marcel op keyboards/gitaar en Jako op gitaar, beiden virtuoos in begeleiding en solopartijen. De vocale kwaliteit van zangeres Jeannette maakt deze band compleet.

Het motto van de jonge en energieke coverband Gold Vicious is ‘bringing back the classics’. Naast de pop/rockcovers spelen zij ook rock-’n-roll en bluescovers. The Rolling Stones, Eric Clapton en Creedence Clearwater Revival en nog vele andere bekenden komen in het repertoire voorbij. Aanvang 21.00 uur.

Invasion

Met de band Invasion reist de bezoeker terug in de tijd naar de roerige jaren 60 en 70, waarin de Britse muziekscene  Rock voor altijd veranderde.  Bands als Led Zeppelin, The Beatles, The Who en de Rolling Stones maar nog veel meer komen allemaal voorbij.

Het optreden van Invasion begint om 21.30 uur.

-advertenties-

-goede doel-