De Halloween walk is inmiddels niet meer weg te denken uit het Stadshart van Zoetermeer. Het blijft een evenement voor mummies, vampieren, heksen, zombies, creepy demonen, frankensteins, monsters en nog véél meer angstaanjagende figuren! Het wordt dit jaar de meest krankzinnige Halloween Walk ooit!

De Halloween Walk bestaat uit diverse scare zones en theater opvoeringen. Vanaf 19.00 uur kunnen de bezoekers van start en de verschillende zones bezoeken. De adviesleeftijd voor de Halloween Walk is vanaf 12 jaar, voor jongere kinderen is er eerder op de avond de Trick or Treat.

Scare Zones

Monsters Zone: Burgemeester Van Leeuwenpassage

Hier kun je jezelf een weg banen in een gebied met verschillende demonen en monsters. Waarschuwing: wees voorbereid en zorg dat je er met je hoofd bij bent!

 

Zombies Night Out Zone: Wegstapelplein

Iedereen kent ze wel, men vreest het ergste en steeds meer mensen speculeren dat er een zombie outbreak komt. Misschien wel in deze zone. Durf jij het aan?

 

pirates zonePirates Zone: Hogerop

De Dronkenlap komt deze editie naar Stadshart Zoetermeer. Zijn schip met bemanning is hier namelijk gestrand.

 

Dance Battle Zone: Promenadeplein

Dansscholen uit Zoetermeer en omgeving gaan hier met elkaar de strijd aan om de beste Halloween dansschool te zijn. Kom kijken en geniet van de spectaculaire shows die zij zullen vertonen. De beste dansgroep ontvangt de Halloween Dance Award.

 

Boucherie Ridicule Zone: Driekant

Hier kun je jouw teddybeer of barbie een leuke Halloween twist geven. Natuurlijk mag je ook je eigen barbie of teddybeer meenemen.

 

Mr Potter Horror Zone: Stadhuisplein

Heb jij altijd al willen weten of heksen en tovenaars zich onder ons bevinden? Speciaal voor jou gaan de heksen en tovenaars laten zien hoe een leven voor hen eruit ziet.

                                                                                                                                            

Theatershows

theatersho halloweenMiss Volta: Westwaarts

Laat je verbazen door een dame met veel volt. Zij heeft acts die je zeer zeker zullen laten twijfelen over wat mogelijk is.

 

Meisje Zonder Hoofd: Westwaarts

Een indrukwekkende vrouw met een spetterende show. Ze is nog in leven door de wonderen van de moderne medicijnen. Ze beweegt, ze ademt en… ze leeft!

 

Teatro Metamorfoso: Bovenlangs

In deze theatershow is niets wat het lijkt. Weet je zeker dat wat jij zag wel echt is? Ga de strijd aan met jezelf en wees getuige van deze spectaculaire show!

 

Mirlen Madride: Cadenza

Magiër Mirlen verlost je van je angst en zorgt binnen een minuut voor een wonderbaarlijke verlichting. Per tweetal kun je zijn ‘Dragon-Cat’ kasteel betreden voor de kortste rollercoaster ride ter wereld.

 

Drown The Clown: Markt

Heel veel mensen hebben een angst voor clowns. Misschien jij ook wel. Dan is dit jouw kans om je angst te overwinnen. Je mag de clown namelijk verdrinken. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Deze clown is namelijk erg goed in het afleiden van zijn tegenstander….

 

Haunted Park:  Warande

Kom naar het Haunted Park en laat je verrassen en verbazen door de verschillende griezelige avonturen in dit park. In deze zenuwslopende, kippenvel opwekkende belevenis kun je aan jezelf (en anderen) laten zien hoe goed (of slecht) je tegen enge en spannende dingen kunt.

 

circus halloweenHalloween Circus

Op 26 oktober zal voor het eerst in Zoetermeer op de Dobbe het Halloween Circus plaatsvinden en dat mag je zeker niet missen. De circusdirecteur nodigt jou persoonlijk uit, maar pas op: dit circus is geen gewoon circus! De mysterieuze klanken van het draaiorgel trekken zeker jouw aandacht…. Ben jij klaar voor de schokkende waarheid achter dit circus? Treed dan binnen in deze bizarre wereld, onderga de meest gestoorde acts, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten! Tickets zijn te koop op www.halloweenwalk.nl

 

Lasershow als afsluiting

Dit jaar zal er wederom direct na afloop van de Halloween Walk op de Markt en Dobbeplas van Zoetermeer een spectaculaire lasershow plaatsvinden.  Deze show is de start van het Nederlands Thrillerfestival en de eindshow  van de Halloween Walk. Het programma start om 21.30 uur en opvolgend de show om 21:45 uur. Deze lasershow wordt  mogelijk gemaakt door Stichting Nederlands Thrillerfestival.   Advies leeftijd vanaf 12 jaar.De  Markt is open vanaf  19:00 uur.

 

Alle Halloween activiteiten vind je op onze speciale Halloween overzicht, of op de agenda.

 

                                                                                         

-advertenties-

-goede doel-