Murder On The Orient Express Poster v2Speciaal voor het Nederlands Thriller Festival  heeft Kinepolis Cine Plus een extra voorstelling ingezet op maandag 29 oktober met de film Murder on the Oriënt Express uit 2017. Deze voorstelling staat niet vermeld in de programmaboekjes.

Met Cine Plus kunt u 's middags genieten van een leuke film tegen het voordelige tarief van 7,00 p.p. van een fijne filmmiddag. Bovendien trakteert de bioscoop u voor aanvang van de voorstelling op een kopje koffie of thee met wat lekkers van Bakkerij Jongerius.

 

Filmverhaal:

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Oriënt Express is gebaseerd op de roman van bestsellerauteur Agatha Christie en vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen, voordat de dader weer toeslaat. Kenneth Branagh regisseert en leidt een sterrencast van onder meer Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Josh Gad en Marwan Kenzari.

 

Inloop 13.00 uur // Start film 14.00 uur

Tickets kunt u kopen op www.kinepolis.nl/cineplus  of aan de kassa van de bioscoop.

 

-advertenties-

-goede doel-