certifcaatuitreiking media sportAfgelopen week hebben de kinderen van de Piëzo TalentenAcademie, sectoren ‘Media’ en ‘Sport’ , hun certificaten gekregen. De kinderen maakten in zeven weken kennis met diverse beroepen in de media en sport. Zo kregen ze les van stadsdichter en journalist Robbert Roos en van radiomakers van Zfm.

Voor de sector ‘Beroepen in de Sport’ gingen de kinderen onder andere op werkbezoek naar het Car Jeans Stadion, SnowWorld en Silverdome. Ze leerden dat niet alleen sporters in deze omgeving werken maar ook bijvoorbeeld een receptionist, uitgifte medewerker en een barista.  

Nieuwe sectoren na de herfstvakantie

Na de herfstvakantie, vanaf 29 oktober, starten nieuwe sectoren. Kinderen leren bij de Piëzo TalentenAcademie alles over beroepen in de sectoren Orde & Veiligheid en Podiumkunsten. Zo komt een advocaat een gastles geven en nemen de kinderen een kijkje achter de schermen van het Stadstheater. Nieuw deze periode is de samenwerking met ArtLab van het CKC & partners; in Oosterheem gaan ze theater maken en in Palenstein gaan ze aan de slag met Atelier kunsten.

Kinderen tussen de 9 en 14 jaar die wonen en/of op school zitten in de wijk Palenstein of Oosterheem kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door binnen te lopen bij Piëzo. Voor meer informatie: 079-8885550

-advertenties-

-goede doel-