RapaljeToneelgroep Rapalje staat 2 en 3 november in de kleine zaal van het Stadstheater met de klucht Bed, Bad en Brood. Deze klucht in vier bedrijven speelt zich af in een daklozenopvang en is een aanéénschakeling van misverstanden en doldwaze verkleedpartijen.

In de daklozenopvang lijkt het rustig met maar één gast, maar dan sluit de zus van de beheerder een weddenschap af, dat zij het best een dagje volhoudt in de opvang. Daarnaast stuurt de gemeente iemand undercover om te kijken of alles in de opvang wel volgens de regels verloopt. Neem daarbij nog een broer van een medewerkster die ineens dakloos wordt en op de vlucht is voor zijn dakloze vriendin en de misverstanden en vreemde situaties volgen elkaar in een rap tempo op.


De toneelgroep bestaat uit acht spelers en doen alles in eigen beheer zoals licht en geluid. Het stuk is geregisseerd door Wim Bontje en is te zien op vrijdagavond 2 en zaterdagavond 3 november in de kleine zaal van het Stadstheater. Beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij het theater.

-advertenties-

-goede doel-