Matthijs BiewengaNa het vertrek van predikant Gertjan Oosterhuis vorig jaar is Het Kompas op zoek naar een vervanger. Matthijs Biewenga uit Mussel is in beeld om de de nieuwe predikant te worden van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) aan het Piet Heinplein in Zoetermeer.

De kerkgemeente heeft nu een beroep uitgebracht op Matthijs Biewenga. Matthijs (33  jaar) en Mirjam, zijn vrouw, hebben afgelopen vrijdag kennis gemaakt met de gemeente. Hij heeft nu een aantal weken om na te denken of hij het beroep aanneemt. Matthijs en Mirjam hebben 3 kinderen en een 4e is op komst. Hij heeft, voordat hij theologie ging studeren, eerst de PABO met succes afgerond. Hij ziet zichzelf als betrokken, rustig en empathisch met een hart voor jongeren en bewogen naar de wereld.

 

Elke zondag houdt Het Kompas diensten om 9.30 uur en 16.30 uur. ’s Ochtends in het eigen kerkgebouw en ’s middags afwisselend in het gebouw van Samenwerkingsgemeente De Lichtzijde, waarmee de middagdiensten worden georganiseerd. Meer informatie is te vinden op http://fb.me/kompaszoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-