logo zosamen130pxElk jaar met de Dag van de Mantelzorg brengt ZoSamen Zoetermeerse mantelzorgers op een feestelijke manier bij elkaar. Dit jaar valt de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 10 november. Met deze dag spreekt de gemeente Zoetermeer haar waardering uit voor de waardevolle zorg van de mantelzorgers.

Mantelzorgers zijn uitgenodigd voor een middag vol lekkers en gezelligheid in het 360˚ Stadstheater in Zoetermeer. De quizmaster onderwerpt iedereen onder het genot van een hapje en een drankje aan een hilarische pubquiz. Vanuit de gemeente zullen wethouder Ingeborg ter Laak en beleidsmedewerker Hans Wesdijk aanwezig zijn.
Deze ontspannende middag speciaal voor de mantelzorger is op 10 november van 14.00 tot 17.00 uur in het 360˚ Stadstheater Zoetermeer aan het Theaterplein 10.

Inschrijven

Mantelzorgers die geregistreerd zijn bij ZoSamen kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de e-mail je naam, adres en telefoonnummer. Je kunt je ook aanmelden tijdens het inloopspreekuur in het Forum bij de ZoSamen balie op het plein Mens en Maatschappij op maandagen tussen 15.00 en 17.00 uur.
De middag is geheel kosteloos voor mantelzorgers.

Wil je wel graag naar de dag van de Mantelzorg komen, maar weet je niet hoe je dat thuis kan regelen? Neem dan contact op met de coördinatoren mantelzorg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zij denken graag met je mee.

-advertenties-

-goede doel-