Foto donatie collega 2018Het IKC Klimboom heeft met verschillende acties 453 chocoladeletters opgehaald voor Stichting Sintvoorieder1. Afgelopen twee weken konden ouders/ verzorgers en docenten een chocoladeletter doneren.

De juffen Nicole en Mariƫlle de gedoneerde letters zaterdag naar de Stichting gebracht en zijn blij dat ze op deze manier weer heel veel kinderen in Zoetermeer een fijn Sinterklaasfeest kunnen bezorgen.
Voor kinderen die afhankelijk zijn van voedselbanken, (crisis) opvang of begeleid wonen is een leuk sinterklaaskado helemaal niet zo vanzelfsprekend. Stichting Sintvoorieder1 is daarom 9 jaar geleden begonnen met het inzamelen van speelgoed en donaties, wat wordt gedoneerd aan voedselbanken en zorghuizen.

 

De volledige Sinterklaas-agenda met alle activiteiten van en voor de Sint in Zoetermeer vindt u hier: Sinterklaas agenda

Bekijk ook onze Sinterklaasfilm!  'Zoekpiet zoekt Sinthuis in Zoetermeer' is geheel gemaakt door vrijwilligers. Dit echte Zoetermeerse Sinterklaasverhaal vertelt hoe Zoekpiet op zoek ging naar een huis voor Sinterklaas. De film werd mogelijk gemaakt door: Greg en Baud, Redline, Dorpsstraat, gemeente Zoetermeer, Wolters Producties, Playy en Zoetermeer Actief.

Bekijk voor de film op: www.zoetermeeractief.nl/sintfilm, voor de gewone versie en de versie met gebarentolk.

-advertenties-

-goede doel-