David FloresZaterdagavond neemt de band Group United de bezoeker mee terug in de tijd. Bekende nummers van onder andere The Beatles, The Searchers, The Eagles, VOF de Kunst, Ramses Shaffy, Joe Cocker, Eric Clapton, Gary Moore en nog vele anderen komen voorbij tijdens deze muzikale reis in JJ MusicHouse.


De bandleden hebben hun sporen reeds verdiend in popmuziek en zijn weer terug op het live front. Group United bestaat uit: John van de Gevel (leadvocal), Jos van Haastrecht (bass & backing vocals), Robert Danckaarts: Lead vocal (keyboard, guitar en backing vocals), Constant Meeuws (lead vocal, backing vocals, guitar en percussion), Cees Donker (lead guitar & backing vocals), Ron du Chatenier (drums en backing vocals).

 

Spaanse gitaarclinic door David Flores

Ooit al eens meer willen weten over de Spaanse gitaar? Kom dan naar de clinic aanstaande zondagmiddag in JJ Music House. De Mexicaanse gitarist David Flores weet op virtuoze wijze, met veel gevoel en verfijnde techniek de gitaar te bespelen. Zijn liefde en enthousiasme voor de Spaanse gitaar wil hij graag overbrengen tijdens deze clinic. David Flores is geboren en getogen in Mexico. Op de leeftijd van 15 jaar begon hij op het conservatorium waar hij zich richtte op de klassieke gitaar. Door zijn voorliefde voor de Spaanse gitaar reisde hij naar Spanje waar hij studeerde bij de getalenteerde gitarist Maria Esther Guzmán. Ook volgde hij diverse masterclasses bij bekende gitaristen. In 2004 Was David in Cuba, Havana, om deel te nemen aan het International Guitar Festival.
De clinic begint om 14.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-