magisch zoetermeer logoTerwijl heel Zoetermeer nog in de pepernoten en stress rond sinterklaasgedichten zit, droomt organisator Mark Merckens al van een Magische Kerst. In december dompelt hij Zoetermeer in een magische kerstsfeer met een groot evenement op de Markt en een heel speciale actie voor ouderen.

Op de Markt zal een groots evenement verrijzen, met heel veel speciale attracties zoals een reuzenrad, kinderwintertrein, draaimolen en theatershows. Het wordt een nostalgisch evenementendorp, dat tussen kerst en oud en nieuw dit jaar voor veel spektakel zal zorgen. Het concept werd in het voorjaar door de gemeente uitgekozen om in de kerstvakantie op de Markt een mooi evenement neer te zetten voor alle Zoetermeerders.

 

magisch zoetermeerSamen vieren we Kerst

Naast het nostalgische magische dorp organiseert Merckens nog een ander evenement rond kerst. Mark: "Ik wilde echt iets moois neerzetten vanuit mijn hart. Het resultaat is 'Samen vieren we kerst', waarin we wensen gaan vervullen van oudere Zoetermeerders, zodat de kerst ook voor hen een fijne tijd wordt!".

Vanaf 8 december worden er speciale kerstballen verkocht, met een wensenformulier waarop iemand een wens voor een eenzame oudere kan doen. Mensen die nauwelijks meer de deur uitkomen kunnen bijvoorbeeld blij gemaakt worden met een speciale lunch of een uitje. Met de opbrengst van de kerstballen zullen een aantal wensen ook echt in vervulling gaan.

Inmiddels hebben zich al vele partners en organisaties aangesloten bij 'Samen vieren we kerst', als ook vele winkeliers en ondernemers.

-advertenties-

-goede doel-