IMG 7827

IMG 7820Piet Coco heeft de Spelevaert bezocht tijdens de weekopening van de school aan de Irisvaart in Seghwaert. De kinderen zaten met z’n allen in de aula voor de weekopening en hadden net een film over Piet Coco gezien toen deze ook in levende lijve binnen kwam.

Piet Coco was met een elektrische boot naar Zoetermeer gekomen. Daarna kwam ze op de step naar de Spelevaert. Piet Coco vertelde er een heel verhaal bij. Ze vertelde dat zo’n klein bootje eigenlijk niet geschikt was voor de Sint met het paard en de vele cadeautjes. Is de stoomboot soms aan vervanging toe? Coco vond van wel. De stoomboot is ouderwets. Maar omdat zo’n klein, elektrisch bootje ook niet geschikt is kregen de kinderen een opdracht mee om een mooi, nieuw watervoertuig te ontwerpen.
Sint en Piet Coco komen kijken, wat de kinderen allemaal hebben gemaakt op 5 december. Op 4 december is er Kijkavond voor de ouders, opa’s, oma’s en broertjes en zusjes.

 

De volledige Sinterklaas-agenda met alle activiteiten van en voor de Sint in Zoetermeer vindt u hier: Sinterklaas agenda

Bekijk ook onze Sinterklaasfilm!  'Zoekpiet zoekt Sinthuis in Zoetermeer' is geheel gemaakt door vrijwilligers. Dit echte Zoetermeerse Sinterklaasverhaal vertelt hoe Zoekpiet op zoek ging naar een huis voor Sinterklaas. De film werd mogelijk gemaakt door: Greg en Baud, Redline, Dorpsstraat, gemeente Zoetermeer, Wolters Producties, Playy en Zoetermeer Actief.

Bekijk voor de film op: www.zoetermeeractief.nl/sintfilm, voor de gewone versie en de versie met gebarentolk.

-advertenties-

-goede doel-