zosamen festival 1

Wethouder Ter Laak opende het Eindfeest

 

Op het Vrijwilligersfestival werden zaterdag alle vrijwilligers van Zoetermeer in het zonnetje gezet. ZoSamen organiseerde het festival om vrijwilligers te bedanken voor hun onmisbare inzet voor de samenleving.

Het thema van het festival was: Kom, ontdek, geniet en laat je verrassen! De vrijwilligers konden zich opgeven voor diverse workshops met voor ieder wat wils en voor het eindfeest in de avond. In totaal ruim 1100 vrijwilligers gaven gehoor aan de oproep, lieten zich verrassen door de leuke workshops en genoten op het eindfeest.

20181124 1825  20181124 2092 
 Workshop Iedereen kan tekenen  Lekker dansen op het Eindfeest

Workshops

De workshops vonden plaats op drie locaties, namelijk het Forum, bij CKC en bij Piëzo. De vrijwilligers konden bijvoorbeeld meedoen aan een workshop van tekenaar John Erkelens: ‘Iedereen kan tekenen’, of zij kozen ervoor om te leren zichzelf beter te presenteren, meer te weten te komen over de training ‘Rots en Water’ of één van de vele andere workshops.

20181124 ingeborg  20181124 2061 
Gezelligheid op het Eindfeest Foto's maken bij de fotobooth

Eindfeest

Een festival is geen festival zonder muziek, hapjes, drankjes en entertainment. Hiervoor werd in de avond ruimschoots gezorgd bij het Wapen van Zoetermeer. Wethouder Ingeborg ter Laak opende het drukbezochte vrijwilligersfeest en ging daarna met vele groepjes vrijwilligers in gesprek.

-advertenties-

-goede doel-