IMG 20181127 WA0025 web

Wethouder Robin Paalvast voerde samen met de kinderen van de toekomstige bewoners van Wonen à la Carte De Groene Loper in Zoetermeer de officiële handeling uit voor de start van de bouw. Aan de Agaat in Rokkeveen komen 28 woningen, die voor een groot deel door bewoners zelf ontworpen worden.


Onder toeziend oog van Sinterklaas en zijn Piet werd gezamenlijk een grote puzzel gelegd waarop een overzicht van alle unieke woningen te zien was. Wethouder Robin Paalvast maakte de puzzel compleet en feliciteerde alle kopers met de aankoop en bouw van hun nieuwe woning, waarbij zij zelf de regie hebben over het ontwerp.
Na de officiële handeling was er voor de toekomstige bewoners volop gelegenheid om elkaar te feliciteren en (beter) te leren kennen. Alle kinderen werden verrast door een presentje van Sinterklaas.

IMG 1258  IMG 1249 

Wonen à la Carte De Groene Loper

In totaal komen er aan de Agaat 28 eengezinswoningen. Hoe de woningen er uit gaan zien, hebben de toekomstige bewoners zelf bepaald. Tijdens een individuele ontwerpsessie, onder begeleiding van de woonconsulent en de architect, is de indeling van de woning getekend en heeft iedereen zelf de gewenste kleur van de gevel gekozen. Ook alle andere woonwensen zijn vertaald naar een mooi ontwerp met als resultaat de ideale woning.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-