cq5dam.web.384.614De komende zomer kun je in Bibliotheek Zoetermeer meedoen aan een  speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen.

Senia, de landelijke  organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer- evenement, en werkt daarbij samen met Bibliotheek Zoetermeer. Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’, en de drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: ‘Je ziet mij nooit meer terug’ van Sonja Barend, de bestseller ‘De acht bergen’ van Paolo Cognetti, en de boeiende roman ‘De Heilige Rita’ van Tommy Wieringa. De kosten die Senia in rekening brengt voor deelname aan de leesclub bedragen € 16,00 per persoon.

Donderdag 31 mei om 10.00 uur is er een korte uitleg over de Zomer-leesclub in het Forum. Deze uitleg wordt verzorgd door Senia. Als je interesse hebt kun je je aanmelden voor de informatieochtend op 31 mei in de bibliotheek. De uitleg vindt plaats in de ‘Leeskamer’ op de eerste etage. Meld je aan via dit mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of dit telefoonnummer: 06-618290365

-advertenties-

-goede doel-