Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

PvdA: Teken Convenant Sociale huur

WoningbouwDoor gemeenten en woningcorporaties binnen Haaglanden is gewerkt aan het ‘Convenant Gaten dichten in Haaglanden’. Acht gemeenten in de regio hebben het convenant al ondertekend, Zoetermeer nog niet. De PvdA roept alle partijen in de raad op om het college toestemming te geven het convenant te tekenen.

Lees meer: PvdA: Teken Convenant Sociale huur

Zoetermeerbeurs voor alle jongeren

afstuderenHeb je niet genoeg geld? Dan heb je pech. Je start je leven met tienduizenden euro’s aan studieschuld. “Dat is onrechtvaardig en geeft een heel fout signaal aan onze kinderen. Het CDA Zoetermeer wil daarom geen studieboete, maar een studiebeurs,” vertelt CDA-lijsttrekker Ingeborg ter Laak.

Lees meer: Zoetermeerbeurs voor alle jongeren

Onderzoek naar wijkrestaurants

wijkrestaurants 01De wijkrestaurants leiden verlies, maar kunnen voorlopig rekenen op de steun van de raad. Als het aan Zoetermeer Vooruit ligt krijgt zelfs iedere wijk in Zoetermeer een wijkrestaurant. In een onderzoek naar de wijkrestaurants wordt een mogelijke uitbreiding naar meer wijken mee genomen.

Lees meer: Onderzoek naar wijkrestaurants

CDA wil actie tegen zwerfvuil

afval2Zwerfvuil is slecht voor de leefbaarheid in de wijken. Het CDA wil daarom een snelle, lokale aanpak. Waaiende plastic tasjes, lege blikjes, resten van folders, kapotte ballonnen. Veel mensen storen zich terecht aan deze aanblik. Het CDA roept het college op tot actie.

Lees meer: CDA wil actie tegen zwerfvuil

Gemeenteraadsverkiezingen: PVV

logo pvv zuid holland

 

1. Jeremy Mooiman (Lijsttrekker)

jeremy mooiman pvv

2. Peter Smitskam

3. Marco R. van den Boomgaard

4. Stefan Smits

5. Chantal M.R. da Cruz Verissimo

6. Cock M. de Vogel

Gemeenteraadsverkiezingen: PDVZ

'Doorbreek het partijkartel'

partijDemocratieVoorZoetermeer

 

De Partij Democratie voor Zoetermeer wil samen met u een leefbare omgeving creëren. De Partij Democratie voor Zoetermeer is niet doof voor de geluiden uit de stad. Wij hoeven niet links of rechts te zijn. Wij zetten ons in voor u.

 

Meer informatie vind je op:

 

Kandidatenlijst PDVZ voor de gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018: 

1. Wim Blansjaar

 

Windturbines voor je deur in Bleizo

windmolenHet CDA wil dat bewoners van de wijken Oosterheem en Rokkeveen kunnen meedoen in participatie rond de voorgenomen plaatsing van windturbines op bedrijventerrein Bleizo. Provinciale Staten hebben in december 2017 een besluit genomen over het plaatsen van windturbines op bedrijventerrein Bleizo.

Lees meer: Windturbines voor je deur in Bleizo

CDA wil gemeentelijk mailadres

emailHet lijkt zo vanzelfsprekend: een gemeente dient toegankelijk en bereikbaar te zijn voor haar inwoners. Ook per e-mail. Maar onderzoek van het AD laat het tegendeel zien. Gemeenten in de regio Den Haag doen het niet goed als het gaat om hun bereikbaarheid per mail.

Lees meer: CDA wil gemeentelijk mailadres

-goede doel-