20141112 152255Juf Phemia geeft dit jaar al weer 35 jaar les, waarvan al 30 jaar met veel plezier bij gymvereniging Pro Patria. Juf Phemia houdt zich bezig met de dans op sportief vlak, haar jubileum viert zij dan ook met een groot dansfeest!

Het feest van juf Phemia belooft een prachtig dansfestijn op te leveren. Leerlingen vanuit al haar 15 lessen zullen een nonstop dansfeest houden op zaterdag 13 december in het Castellum, vroeg in de avond. Aan het feest doen álle leerlingen van Phemia mee, vanaf 3 jaar oud en enkele weken op les tot gevorderde dansers die al 20 jaar op les zitten. Niveauverschil natuurlijk te zien, het feest is een weergave van wat in de les beoefend wordt.

Naast de vele leerlingen die verwacht worden staan ook de toeschouwers in de rij om bij het feest te mogen zij, al drie weken voorafgaand aan het feest was de zaal totaal uitverkocht. Anita v. Knobelsdorff en Senne Bergsma zullen als intro life wat muziek brengen.

Juf Phemia heeft zelf jarenlang wedstrijden gedanst, maar koos voor de sport en dans als docent. Maatschappelijk gezien is er ruimte voor iedereen. Rugzakleerlingen zijn geen enkele belemmering. Plezier en samen dansen staat voorop.

-advertenties-

-goede doel-