wpb8099077

De Wintergames van Silverdome bieden deze voorjaarsvakantie heel veel activiteiten en ‘coole’ actie! Zaterdag 22 en zondag 23 februari zal er bij Silverdome een mobiele Bobstart baan staan: een bobslee baan waarmee je vooral de start kan oefenen. Ben je 12 jaar of ouder, dan kun je voor €5,- meedoen aan een clinic en een aantal runs maken met de tweemansbob.

lok-silverdome-fitnessdomeDe hele voorjaarsvakantie kun je vrij schaatsen bij de Wintergames, maar ook je schaatstechniek oppoetsen met de verschillende clinics: zo is er op maandag een clinic curling, op dinsdag ijshockey, op woensdag kun je meedoen met kunstrijden, op vdonderdag geeft YVZ een clinic, en vrijdag kun je meedoen met de clinic van TBA. Alle clinics zijn van 12 tot 13.30 uur

Eindceremonie Live volgen

Wie de eindceremonie in Sochi niet wil missen kan deze live volgen op het grote TV scherm bij Silverdome! In het Silverdome Holland House ben je na je bobslee of schaatsactiviteiten hartelijk welkom om mee te kijken naar de ceremonie in Rusland.

Met een kids passe-partout kan de jeugd voor 25 euro 5 dagen schaatsen, verdere prijs info en tijden vind je op de Wintergames site: wintergames.silverdome.nl

Via Groupon (eerst even inschrijven) kun je korting krijgen voor de kaartjes.

 

Actie Zoetermeer Actief!

Via de Zoetermeer twitter mogen we één passe partout ter waarde van 25 euro weggeven! Volg naar onze twitter account, retweet en reageer op het Silverdome wintergames bericht en wie weet win jij wel gratis entree!

twitter.com/Zmeeractief

-advertenties-

-goede doel-