combi10

De Combi-Rotterdam is een serie van 8 wedstrijddagen voor de jeugd georganiseerd door 8 verenigingen in en rondom Rotterdam. De Zoetermeerse Watersportvereniging Noord-Aa is een van de deelnemende verenigingen en had zondag 2 juni de eer om de 3de wedstrijddag te organiseren.

combi8Zo'n 100 boten in 6 verschillende klassen hadden zich aangemeld; een hele organisatie voor de Zoetermeerse club. Vele vrijwilligers waren er nodig om dit evenement in goede banen te leiden, en dat is uitstekend gelukt. De organisatie zat strak in elkaar. De locatie met het grote grasveld aan het Noord-Aa is een perfecte plek om alle bootjes en trailers te stallen en het weer was geweldig. Met een windkracht 3 à 4 kon er uitdagend gevaren worden en was de kans op omslaan klein. Er voeren diverse rescues op het water en er werden 3 spannende wedstrijden gevaren. Op het terras was het heerlijk vertoeven en het uitzicht op het water met zoveel zeilboten was geweldig.

De ZWV Noord-Aa kijkt terug op een zeer succesvol evenement maar ook alweer vooruit naar de 4de clubwedstrijd van zondag 9 juni.

Tekst: Erica Nobel

Fotograaf: Ben van Popering

-advertenties-

-goede doel-