IMG 7112

Nima Malmoli: Eerste prijs op Judo Toernooi Venray

IMG 6917
Tiam (met blauwe band) tijdens de wedstrijd
Op het Internationaal Judo Toernooi dat op zaterdag 8 en vrijdag 9 juni plaatsvond in Venray, wisten de Zoetermeerse Tiam en Nima Malmoli een goede prestatie neer te zetten. In de drukbezette (46 deelnemers) gewichtsklasse -38 kg knokte de jongste deelnemer Tiam zich naar een knappe vierde plek. Nima wist in zijn gewichtsklasse -50 kg met een deelnemersveld van 42 personen zelfs de eerste plek te veroveren. Met overtuigend en technisch goed judo won Nima de finale van een sterke judoka uit Rusland.

Voor het Internationaal Judo Toernooi schreven zich dit jaar 1401 judoka’s in uit 28 verschillende landen. Er deden dit jaar 270 clubs mee aan het toernooi dat jaarlijks plaatsvindt. Voor meer informatie over het judotoernooi kunt u terecht op de website: www.judovenray.nl