DSC 5211

Karatevereniging Tomo no kai houdt ieder jaar voor de leden een Clubtoernooi kata, dit jaar alweer voor de 18e maal. Alle leden doen mee, als deelnemer of bij de organisatie van het toernooi. Met 80 deelnemers was het Clubtoernooi goed bezet en konden veel poules gemaakt worden.

Bij katawedstrijden laten de deelnemers een vaste vorm, kata, zien. Hierbij worden ze door een jury beoordeeld op goede techniek, rechte houding, standen, kracht  en uitstraling. Het is belangrijk dat de deelnemer begrijpt waar de technieken voor zijn, zodat de kata er levensecht uit ziet en niet op een dansje lijkt.

DSC 5015 DSC 5035 DSC 4998

De winnaars uit Zoetermeer:

1e plaats voor: Dion Nepveu, Jeremy Neijssel, Alex vd Hoogenband,

2e plaats: Serena Krijts, Kelley Nepveu, Lindsay Sinniah, Robine Neijssel, Shanna de Bruijn, Margi Sinniah

3e plaats: Sebastiaan Vriens, Senne van Rhee, Anna Lowies, Jerney Pompe, Damian Westdorp, Tim Keizer, Maurise Bollen, Carmilla Bollen, Roy Verver.

20130407 12023 De wedstrijd was ook een goed meetmoment voor het wedstrijdteam van de vereniging, dat zich voorbereid op het WK Wado in Londen. Eind september zal het team afreizen naar Londen voor het WK, op deze wedstrijd lieten ze zien dat de vorm al goed aanwezig is.

 

-advertenties-

-goede doel-