moveid3

Op vrijdag 21 juni kwamen de studenten van de opleiding Sport & Bewegen uit het 1ste  en 2de jaar bij elkaar in het Buytenpark te Zoetermeer voor het evenement MOVE-ID. MOVE-ID is een jaarlijks terugkerende sportactiviteit van het ROC ID College waar klassen strijden om een mooie beker en natuurlijk om de eer. Deze sportactiviteit is georganiseerd door de studenten om bepaalde competenties te ontwikkelen tijdens hun opleiding. De studenten van het keuzevak Basismanagement hebben een uitstekende prestatie geleverd met het organiseren van dit event.

moveid1Vanaf 11.00 uur startten de teams met hardlopen, steppen en tandemfietsen. Omdat het weer deze dag niet meewerkte moest het skeeleren helaas worden afgelast i.v.m. veiligheid maar dit mocht de sfeer en inzet niet drukken!


Zwetend maar voldaan
Na drie kwartier kwamen de eerste teams zwetend maar voldaan over de finish. De rest van de teams volgde. De spanning steeg onder de teams toen de eindstand werd bepaald. Klas GSB41C heeft dit jaar het event MOVE-ID gewonnen. Zij bleven klas AASB2B nèt voor in het klassement. Ondanks het weer hebben de deelnemers uit het 1ste en 2de jaar van de opleiding Sport & Bewegen een leuke, sportieve dag beleefd!

-advertenties-

-goede doel-