Tennis Vereniging Dekker Rokkeveen bestaat 22 jaar en heeft 24 maart een geslaagde open dag gehouden.  


Samen met onze clubtrainers van tennisschool Y4Tennis hadden we voor alle aanwezigen de hele dag tennisclinics waarin iedereen kennis kon maken met tennis.
Ook waren er veel gezinnen met jonge kinderen die graag wilde deelnemen aan het succesvolle  "Teddy Tennis" .

Teddy Tennis is voor kinderen vanaf 3 jaar die  spelenderwijs kennis maken met een bal.  Een aantal specialisten hebben opgemerkt dat dit kinderen helpt in het verder ontwikkelen van de fijne motoriek. Dat het een succes is heeft TV Dekker Rokkeveen afgelopen winter wel gemerkt, 50 kinderen vanaf 3 jaar stonden iedere zaterdag te trappelen om weer mee te doen.

TV Rokkeveen is een zeer gezellige vereniging waar leden zich veel kunnen bezig houden met tennissen omdat vrijwilligerswerk uit handen wordt genomen zoals: bardiensten, onderhoud aan de banen, park, gebouwen, enz. Dit alles, in een tijd waarin we het allemaal druk hebben, maakt onze vereniging erg aantrekkelijk.

Verder is Tennis Vereniging Dekker Rokkeveen een vereniging waar veel wordt georganiseerd voor de recreatieve leden. De jeugd heeft een eigen jeugdraad met jongens en meisjes die zijn opgeleid in het organiseren van activiteiten en ook steeds weer iets nieuws, speciaal voor de jeugd organiseren. Voor de meer competitief ingestelde spelers zijn er de door de KNLTB georganiseerde competities in het voorjaar en de herfst en een open toernooi (jeugd en volwassenen).

Vanuit de vraag van de ouders van onze jeugd, om meer te doen aan tennisopleiding, heeft de vereniging een opleidingsplan gemaakt. Het doel van dit plan is om de maximale tennisontwikkeling uit de jeugdspelers te halen. Dat dit zijn vruchten afwerpt ziet de vereniging doordat zij jaar na jaar gepromoveerd zijn en komend jaar gaan uitkomen in de 2e klasse landelijk. In dit team komen 3 jeugdspelers uit de eigen opleiding. Dit bereik je alleen met goede tennisleraren die naast passie en motivatie ook over een professionele opleiding beschikken.

 y4tennis

Om u te laten zien hoe er getraind wordt is er op zaterdag 30 maart de mogelijkheid om de training te bekijken en ook de trainers te spreken. Deze training vindt plaats tussen 12.00 en 13.30 uur. U bent welkom op het TV Dekker Rokkeveen complex, Scheglaan 12, 2718 KZ te Zoetermeer.

Ook heeft TV Dekker Rokkeveen een mooie aanbieding voor nieuwe leden: indien u lid wordt lid krijgt u 30% korting op uw lidmaatschap i.c.m. 12 lessen bij de Tennisschool Y4Tennis.

 

Lees meer sportnieuws

Zie ons overzicht sportaanbieders

Alle sportcursussen op een rij

Overzicht sportevenementen

Leuk om te lezen: jeugdsport interviews

-advertenties-

-goede doel-