Tafeltennis - De concurrentie voor Tavezo in de eredivisie lijkt dit voorjaar te komen van opnieuw Wijzenbeek Westa en de talentvolle ploeg van FvT Rotterdam. De Limburgers leven als geen ander toe naar de apotheose van het seizoen en de Rotterdammers zijn al het hele voorjaar ongeslagen. Coach Martin Brinkhoff wilde dan ook dit weekend  zoveel mogelijk punten behalen om deze concurrenten voor te blijven bij de start van de play-offs.

Om de uitgebreide selectie allemaal speelgerechtigd te krijgen moet er bovendien nog wat gerekend worden om te voldoen aan alle reglementen. Coach Martin Brinkhoff koos er voor om de nieuwkomer Yang Sen en de deze week gearriveerde Lv Leyi allebei op te stellen. Samen met kopman Borna Kovac pakte ze daarbij de volle winst. Waarbij tot 2 keer toe tegen Ewout Oostwouder de volle  5 games nodig waren. Voor Smash’70 betekent dit een definitieve uitschakeling voor een plek bij de bovenste 4 teams.  

Teammanager Ruud van Graafeiland: “Na al het blessureleed vorig seizoen, beschikken we dit seizoen over een uitgebreidere selectie. Iets waarvan de Nederlandse selectie in de trainingen en wij als team in de competitie van profiteren. Nagenoeg alle spelers zijn ook beschikbaar, alleen Stephensen is nog niet 100% fit, maar ook hem verwachten we vanaf 6 april er weer bij.”

Trailer: http://youtu.be/-ZwB-seTKY4

-advertenties-

-goede doel-