ADO0644-ed-1-web

Terwijl de spelers van Enjoy & Deploy dinsdagmiddag 13 mei rustig zitten te lunchen in Zoetermeer stromen een aantal geïnformeerde leden wat onrustig binnen. Die middag staat er ontmoeting op het programma met een zestal spelers van ADO Den Haag. De beste spelers uit het spelershome van ADO willen graag laten zien wat ze kunnen achter de tafeltennistafel.

 ADO0812-ed-1-webDat de spelers van ADO en Taverzo er zin in hebben blijkt al snel. De zes spelers van Den Haag vragen zich hardop af of hun beste man achter de tafel, verdediger Aaron Meijers misschien wel een kans maakt. Bij de eerste ballen forehand contra tijdens de demonstratie van Borna, Jan en Rajko valt direct een duidelijke krachtterm vanuit de ADO hoek. Een stunt tegen de tafeltennissers in Zoetermeer achter de tafel zit er voor de voetballers niet in!

In een ontspannen sfeer waarbij spelers van beide selecties elkaar ontmoeten en regelmatig even mogen stoppen voor een foto of een handtekening komt Tom Beugelsdijk uiteindelijk het minst aan spelen toe. De speler die het weekend daarvoor in Engeland is geweest om te spreken over een mogelijk vertrek wordt uiteraard fijntjes uitgehoord door de aanwezige pers. Ook wordt er met behulp van de snelheidsmeter nog gekeken wie het hardst slaat van allemaal, alhoewel enkele spelers van ADO dichtbij komen, komt het record van ruim 100 km die middag op naam van Jan Zibrat.

Mike van Duinen, aanvaller bij Den Haag kiest voor zijn warming up een jeugdlid uit van Taverzo om zich voor te bereiden op een onderling toernooi van de spelers uit Den Haag. In deze vijfkamp waarin ook Vito Wormgoor, Michiel Kramer en Mathias Gehrt zich nog mengen, blijkt Aaron Meijers inderdaad de beste tafeltennisser.

Aan coach Martin Brinkhoff de vraag of hij Meijers nog wil opnemen in de selectie voor aanstaande zondag bij de finale om het landskampioenschap: ‘Alle zes de spelers hebben duidelijk aanleg en zullen het veel competitiespelers uit de regio snel lastig maken. En je ziet dat er snel een klik is tussen de sporters onderling. Voor zondag kunnen we alle support gebruiken en nemen we de uitgesproken steun van deze jongens zeker mee. Maar verwacht van mij geen verrassingen in de opstelling na deze geslaagde ontmoeting!’

Foto's: Elsbeth Parmentier

-advertenties-

-goede doel-