ilyo-nov 2013

Afgelopen zondag 10 november 2013 vond het Sijak edu sparrings toernooi in Leidschendam plaats, waar zeven leden van Sport Club Ilyo aan deelnamen. Bij dit toernooi werd gebruik gemaakt van het punt/stop systeem om de deelnemers kennis te laten maken en inzichten te laten krijgen in het wedstrijdsparren.

Noa Hoogmoed en Aries Bayat waren de eerste die mochten optreden. Helaas moesten ze gelijk tegen elkaar maar beide deelnemers hebben het goed gedaan. Noa verloor de 2 voorrondes maar heeft zeker wat ervaring opgedaan. Aries heeft de voorrondes gewonnen en behaalde in de finale de tweede plaats.

Leoni Dayas heeft het ook erg goed gedaan, zij zat in een poule met alleen maar jongens. In deze poule wist zij de voorrondes te winnen en zo ook de finale. Maud van Son is ook de voorrondes doorgekomen en stond haar mannetje in de finale tegen een wat zwaardere tegenstander. Helaas is het voordeel naar de tegenstander gegaan maar ook hier is er zeker wat ervaring opgedaan voor de toekomst.

Anderson Dayas heeft het wat zwaarder te voorduren gehad in zijn poule. Hier zaten tegenstanders bij die al wat meer ervaring hebben op het gebied van wedstrijd sparren. Desondanks heeft hij het goed gedaan en wist de finale te halen. Deze heeft hij helaas verloren omdat de tegenstander net wat meer ervaring had.

Delano Hessing heeft ook de voorrondes gehaald met een bijna technische knock out op 1 van zijn tegenstanders en heeft in de finale ruimschoots weten te winnen.

Tristan Kizil is ook de voorrondes doorgekomen door goed te counteren na een aanval van zijn tegenstander. In de finale had hij het wat zwaarder maar ook deze wist hij te winnen.

De prijzen die zijn behaald op dit toernooi.

3de plaats: Noa Hoogmoed

2de plaats: Aries Bayat, Maud van Son en Anderson Dayas

1ste plaats: Delano Hessing, Tristan Kizil en Leoni Dayas

Er is hard gestreden voor deze prijzen, des te meer mag men trots zijn op dit resultaat. Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mooie prijzen

-advertenties-

-goede doel-