ilyo-28nov13

Taekwondo - Afgelopen zaterdag 23 november 2013 vond het eerste Tong-Il sparrings toernooi in Venray plaats, waar vijf leden van Sport Club Ilyo aan deelnamen. Bij dit toernooi lag de focus meer op de jonge talentjes van 6 t/m 14 jaar en werd er gebruik gemaakt van een elektronisch scorebord. Dit werd gedaan zodat de gescoorde punten gelijk kon worden gezien.

Delano Hessing en Maud van Son waren de eersten die mochten optreden. Delano heeft de voorrondes weten te winnen met een flinke voorsprong van punten op zijn tegenstanders. In de finale wist hij de eerste ronde door te komen met een gelijk stand aan punten. Maar in de tweede ronde moest hij helaas stoppen door een vervelende blessure aan zijn voet. Maud heeft het ook goed gedaan in de voorrondes en ook zij wist met een flinke voorsprong aan punten haar tegenstanders achter haar te laten. In de finale stond ze haar mannetje en won met een technisch knock out op haar tegenstander.

In de middag waren Damian van Son en Anderson Dayas aan de beurt. Ook deze jongens hebben goed gevochten. Helaas heeft Damian in de tweede ronde van zijn eerste wedstrijd een vervelende blessure opgelopen aan zijn knie. Moedig is hij door gegaan maar door de blessure was het erg moeilijk om nog wat puntjes te scoren en een overwinning te behalen. Anderson was uitgeloot in de finale en heeft wat ervaring mogen opdoen voor zijn verdere spar carrière. Zijn tegenstander was net wat meer ervaren maar desondanks hield Anderson zich staande.

De prijzen die zijn behaald op dit toernooi.

4de plaats: Damian van Son

2de plaats: Anderson Dayas en Delano Hessing

1ste plaats: Maud van Son

 

-advertenties-

-goede doel-