The Dutch Dragons voor Giro555

Op zondag 24 november heeft drakenboot vereniging The Dutch Dragons een sponsor peddeltocht gehouden Giro 555 t.b.v. de Filippijnen. Door in 1 uur tijd zoveel mogelijk kilometers non-stop te peddelen op recreatieplas de Noord AA, legde de drakenboot met 20 enthousiaste ‘Dutchies & friends’ 12 kilometer af voor het goede doel. Daarna volgde een benefiet lunch ‘Filipino style’, waarvan ook de gehele opbrengst naar Giro 555 gaat.

Initiatiefnemer en peddelaar Johan Fraeijhoven vertelt: “Een aantal leden van onze club, waaronder ik zelf, heeft een speciale (familie)band met de Filippijnen. We hebben er veel vrienden en kennissen die zich hard maken om hun landgenoten in het getroffen gebied te helpen. In het kader van de landelijke actie van de Samenwerkende Hulporganisaties wilde ik graag een steentje bijdragen op een ludieke manier.” En niet onverdienstelijk: met sponsors in familie- vrienden- en werkkring maar ook met eigen donaties van leden, resulteerde de benefietactie in het bedrag van 1800 euro.

“Hartverwarmend en overweldigend, dat sponsoren zo gul hebben bijgedragen! De opbrengst overtreft onze verwachtingen. En dat is alleen maar mooi, zo kunnen er nog meer slachtoffers van tyfoon Haiyan geholpen worden”, aldus Fraeijhoven.

Meer weten over de actie of heeft u interesse om mee te trainen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of kijk op www.thedutchdragons.nl

-advertenties-

-goede doel-