vriendjestoernooiSG WZC Waterpolo Zoetermeer organiseert op zondag 2 november een spectaculair Vriendjes & Vriendinnetjes Toernooi. Kinderen die geboren zijn in 2000, 2001, 2002, of 2003 zijn van harte welkom. Nikkie van Veen, zelf speelster bij Dames 1, vertelt over de organisatie. "Met dit evenement laten we zien hoe leuk het is om te waterpoloën bij SG WZC. We willen de jeugd van Zoetermeer enthousiasmeren om een keer mee te doen om ze te laten ervaren hoe leuk deze stoere teamsport is. Het is echt onwijs gaaf om het zwemmen en het spelen met een bal te combineren,” vertelt ze met een grote glimlach op haar gezicht. "Er is in de landelijke en lokale media veel aandacht voor bewegen en sporten op school. Ook lees ik regelmatig over het schoolzwemmen. Bij onze vereniging bieden we de mogelijkheid om lekker te sporten in een veilige omgeving. We hebben kundige trainers op de kant staan die telkens een uitdagend programma bieden. Bij SG WZC staat de jeugd centraal. Het motto van onze vereniging is De Jeugd Heeft De Toekomst, dus ook op organisatorisch gebied krijgt de jeugd veel aandacht. Dit evenement is daar een mooi voorbeeld van."

Op zondag 2 november kan iedereen geboren in 2000 t/m 2003 zich vanaf 12:15 uur in het clubhuis van SG WZC in zwembad De Veur in Zoetermeer inschrijven. "We zullen dan een teamindeling en een speelschema maken. Het toernooi begint om 13:00 uur en duurt tot 14:00 uur. Voor alle deelnemers is er een kleine verrassing en voor de supporters koffie, thee of limonade. Het clubhuis en de tribune zullen open zijn. Om inzicht te krijgen in het aantal deelnemers vragen we iedereen zich vooraf op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,” besluit ze.

Wil je meer info? Neem dan vast een kijkje op onze Facebookpagina, op onze site, of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op de foto: Nikkie van Veen niet alleen in het water, maar ook op organisatorisch gebied actief voor SG WZC Waterpolo Zoetermeer. (Foto: PR SG WZC)

-advertenties-

-goede doel-