IMAG0583Het winterseizoen begint weer en de clubleden van Curlingclub PWA gaan weer het ijs op. Ook voor geïnteresseerden is er nu de mogelijkheid een keer te komen curlen. Op zondag 22 september wordt van 10.45 uur tot 13.00 uur een Open Huis gehouden in het Silverdome te Zoetermeer (ingang west). Leden van onze club geven een introductie, u krijgt een spoedcur(l)sus op het ijs en daarna zal een heuse curlingwedstrijd gespeeld worden.

IMAG1195Altijd als eens curling willen proberen? Benieuwd waar dat vegen nu eigenlijk voor is? Nieuwsgierig hoe zwaar en steen is en hoe makkelijk of moeilijk het is die over het ijs te schuiven? Dit is de kans om dit alles te ontdekken en proberen.

Curling is een gezelligheidssport waarbij zowel fysieke inspanning als tactisch denken belangrijk zijn. Het is een teamsport waarbij samenwerken en communicatie essentieel zijn. Al deze dingen zullen aan bod komen op de open dag, om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de sport.

Iedereen van 8 t/m 108 is welkom om te komen kijken of natuurlijk om mee te komen doen. Het enige wat nodig is zijn schone sportschoenen, warme kleding en goede zin!

Al plannen op zondag 22 september? Niet getreurd, op zondag 1 december wordt opnieuw een Open Huis georganiseerd.

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, emailadres en leeftijd. Voor meer informatie zie ook www.ccpwa.nl

Informatie over de ambachtsheren is afkomstig van het Historisch Genootschap Oud Soetermeer.

-advertenties-

-goede doel-