Silverdome-0970Zaterdag 4 oktober zal van 11.00 – 17.00 uur in het Silverdome het winterzoen worden geopend middels dé Winteropening. Met allerlei activiteiten voor jong en oud belooft dit één groot feest te worden! Met een Amerikaanse schoolbus, een unieke ervaring, kan iedereen gratis naar de Silverdome komen. Hier worden onder meer de volgende activiteiten aangeboden: vrij- schaatsen, demonstraties, clinics, sminken en een springkussen. Een mooie kans om het winterseizoen leuk te starten en het vernieuwde Silverdome te bezichtigen. Ook als je niet kunt schaatsen!

De Amerikaanse schoolbus zal tussen 10.00 en 16.00 uur rondrijden tussen het centrum, het oude dorp, winkelcentrum Oosterheem en het Silverdome. Iedereen die mee wil kan alleen deze dag gratis met deze gigantische bus mee. Per opstapplaats zijn de exacte vertrektijden terug te vinden op de website www.Silverdome.nl Bij het Silverdome aangekomen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten op het ijs, maar ook naast het ijs is er voor iedereen het nodige te beleven. Zo kan iedereen op zijn/ haar manier het Silverdome beter leren kennen. Neem dus al je vrienden/ vriendinnen en je schaatsen mee zodat niemand ook maar iets hoeft te missen.

Er kan deze dag na een eenvoudige registratie gratis worden geschaatst op zowel de langebaan als de ijshockeybaan. Ook zullen er verschillende demonstraties door sportverenigingen plaatsvinden. Buiten de ijsactiviteiten om zal er een schmink- hoek aanwezig zijn en een springkussen voor de kinderen. Laat u verrassen welke activiteiten het Silverdome nog meer te bieden heeft voor jong en oud.      

-advertenties-

-goede doel-