Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Taverzo verliest van Smash’70

Martijn de VriesAfgelopen zaterdag heeft de Zoetermeerse tafeltennisploeg Enjoy & Deploy Taverzo verloren tegen Van Wijnen Smash’70 uit Hattem. Aankomende zondag 22 april staat de return op het programma in de halve finales van de play offs. Dan staat de stand weer 0-0 en moet de ploeg er keihard tegenaan om de stand in de play-offs gelijk te trekken.

Lees meer: Taverzo verliest van Smash’70

Sarah Hagenaar pakt wederom brons

20180407 194749Zeven karateka van Budoschool Kai Sei hebben deelgenomen aan de Rheinland-Pfalz Open 2018 (23e Krokoyama Cup) te Koblenz/Duitsland. Op dit grote internationale kata en kumite toernooi van het Deutscher Karate Verband, bijna 700 deelnemers, pakte Sarah Hagenaar wederom brons.

Lees meer: Sarah Hagenaar pakt wederom brons

Bettine: Je kan meer dan je denkt!

20180409 124758Nederlandse tafeltennislegende Bettine Vriesekoop inspireerde vele ouderen bij Taverzo om het tafeltennisbatje weer op te pakken. Voor de les vertelde zij de ouderen over haar keuzes in de sport en in het leven en spoorde zij de mensen aan om vooral hun doel goed in het oog te houden: "Je kan meer dan je denkt!".

Lees meer: Bettine: Je kan meer dan je denkt!

-advertenties-

-goede doel-