Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Curlingles door spelers NL Herenteam tijdens Open Huis

P1040033 300x225De coolste sport op ijs is hot. Door alle aandacht tijdens de Olympische Spelen en de wekelijkse curlingquiz wordt de interesse in curling enorm vergroot. De spelers van het Nederlandse herenteam zijn allen lid van CurlingClub PWA. Afgelopen EK waren zij het enige team dat de Europese en Wereldkampioen Zweden een nederlaag wist toe te brengen.

Lees meer: Curlingles door spelers NL Herenteam tijdens Open Huis

Meervogels is kampioen

DSC 0182In een bomvolle sportcampus hal in het Zuiderpark vond afgelopen weekend de absolute topper plaats in de Hoofdklasse C van het zaalkorfbal. De Meervogels 1 uit Zoetermeer was koploper, op 1 punt gevolgd door Achilles en op 2 punten door KVS met nog 2 speelrondes te gaan.

Lees meer: Meervogels is kampioen

ALTV-talenten ontmoeten Federer

federer 1Drie ALTV-talenten hadden donderdag de dag van hun leven als ballenjongen en ballenmeisje op het prestigieuze ABN/AMRO tennistoernooi. Mats, Kai en Jade tennissen zelf fanatiek bij ALTV en vonden het een geweldige ervaring om op zo'n groot toernooi mee te mogen helpen.

Lees meer: ALTV-talenten ontmoeten Federer

-advertenties-

-goede doel-