jubileum zvzZwemvereniging Zoetermeer vierde zaterdag 23 juni het jubileumfeest ter gelegenheid van haar 45 jarig bestaan. Ruim 180 leden en oud-leden van 16 jaar en ouder vierden feest in het clubhuis van tafeltennisvereniging Taverzo.

De feestavond werd officieel geopend door de positieve ambassadeurs van Zoetermeer, Ronnie & Tanja. Daarna gaf de burgemeester van Zoetermeer, Charlie Aptroot, een toespraak waarin hij zei dat Zoetermeer trots is op een vereniging als ZVZ, waar het draait om breedtesport. De vereniging heeft veel actieve vrijwilligers. Speciale aandacht gaf onze burgemeester voor de nieuwe doelgroep statushouders bij het leszwemmen en in het bijzonder voor Karam Modhi. Karam is als vluchteling vanuit Syrië naar Nederland gekomen en de burgemeester noemde hem een voorbeeld van integratie. Karam heeft bij ZVZ zijn zwemdiploma’s gehaald en geeft nu ook zwemles.  Extra bijzonder is dat Karam vorig jaar iemand uit het Noord Aa heeft gered die aan het verdrinken was.

Sicco Louw, oud-voorzitter, de spreekmeester van de avond en een van de DJ’s, liet alle aanwezigen weten trots op ZVZ te zijn en kan uren praten over de club. De opkomst tijdens het feest laat zien hoe bijzonder en uniek ZVZ is. Leden en oud-leden gingen met elkaar op de foto in de speciaal ingerichte fotohoek en haalden onder het genot van een drankje en hapje gezellig met elkaar herinneringen op. Later op de avond werd de muziek op de dansvloer door La Piovra (onze vaste ZVZ DJ) wat harder gezet en werden ook de traditionele ZVZ-nummers gedraaid met als hoogtepunt Meatloaf.  

Foto door Raymond Schuling Fotografie

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-