Eten en theaterspektakel bij Geuzendiner

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 )
Beginnend op september 27, 17:30

Storytellers logo vierkant copyStorytellers organiseert op vrijdag 27 september van 17:30 - 21:00 uur op het Marktplein het unieke Geuzendiner. Neem plaats aan een van de lange tafels op het marktplein en geniet van een uitgebreide maaltijd in de stijl van de zestiende eeuw, waarbij allen gelijk zijn.

Varkensgebraad van het spit. duivelse eieren, paddestoelentoerte en andere vergeten lekkernijen worden geserveerd. Wijn, bier, mede en water zijn ruim voorradig. En natuurlijk mogen de Middeleeuwse muziek en potsenmakers niet ontbreken! En wie weet? Wellicht wint u de titel van Schout van Zoetermeer en mag u plaatsnemen aan de speciale tafel bij de Landheer...

Geuzendiner

Na het diner is het tijd voor de spectaculaire avondvoorstelling. De tribunes gaan open voor de beste zitplaatsen bij DE SLAG BIJ ZOETERMEER. Op het water van de Dobbeplas wordt door meer dan 100 acteurs het verhaal verteld van de Geuzen en de Spanjaarden. Zal het de Geuzen lukken om Leiden te bereiken? En welke prijs betalen de Zoetermeerders voor die bevrijding? DE SLAG BIJ ZOETERMEER is een ongekend spektakel, met schitterende effecten en speciaal gecomponeerde filmische muziek.

Klik hier om te reserveren: Geuzendiner reserveren

-advertenties-

-goede doel-