• DSC 3563In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag: lekker ruig spelen in vijf leuke, gratis natuurspeeltuinen.

 • groen stadstuin 7Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de tiende aflevering: Annette’s liefde voor haar stadstuintje.

 • DSC 3253Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de negende aflevering: De Zoete Aarde, een echte open luchtbuurttuin in De Leyens.

 • DSC 3078 copyZoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de achtste aflevering: Hof van Seghwaert, toffe peren en coole yogalessen.

 • groen zwaardsloot 10Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de zevende aflevering:  Jan Buurma, volkstuinier in hart en nieren.

 • Bart BuddingZoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de nieuwe serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de 6e aflevering: Bart Budding, projectleider van een onderzoek naar de haalbaarheid van een vaarverbinding rond Zoetermeer.

 • DSC 2777Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de nieuwe serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de vijfde aflevering: Anita van der Voort, initiatiefnemer van collectief Groene Wij aan de Voorweg.

 • nieuwe driemanspolder 2“Het wordt een prachtig open gebied om te fietsen, te wandelen, paard te rijden en te kanoën”. Paul Hollander is erg te spreken over de Nieuwe Driemanspolder. Hij is projectleider bij het Hoogheemraadschap Rijnland in Leiden. Vanaf dit najaar begint aannemer De Dijkencombi onder leiding van Rijnland de polder her in te richten.

 • Bijenrotonde Zwaardslootseweg 015Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de nieuwe serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de derde aflevering: stadsbioloog Hendrik Baas over de grote diversiteit aan dieren en planten.

 • DSC 2509

  Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de nieuwe serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de tweede aflevering: eten in de stadsjungle met Bosbaas Edwin.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-