Vrijwilliger Thuis zoekt jou!

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 )

zosamenVrijwilliger voor een praatje en een kopje koffie
In het Stadscentrum woont een 90-jarige meneer die het fijn zou vinden als er eens iemand een kopje koffie bij hem komt drinken. Meneer heeft wat last van het geheugen en vindt het niet meer zo makkelijk om langere tijd alleen te zijn. Zijn dochters zijn met jouw inzet ook erg geholpen; ze kunnen de zorg voor hun vader dan even loslaten. Heb jij ‘s morgens gelegenheid om een praatje met meneer te komen maken? En heb je er geen bezwaar tegen dat meneer een sigaartje rookt? Dan maken we graag kennis met je.

======Herhaalde oproep ===============
Gezellige vrijwilligster om mee naar buiten te gaan
Voor een 72-jarige mevrouw uit De Leyens, gebonden aan rollator en scootmobiel (die in de auto past) zoeken wij een vrijwilligster die met haar naar buiten wil gaan. Eens in de week of twee weken naar het Stadshart of ergens een kop koffie drinken bijvoorbeeld. Het netwerk van mevrouw is erg klein. Heb je een paar uurtjes over en lijkt het je fijn om haar gezelschap te bieden, dan horen wij heel graag van jou.

-advertenties-

-goede doel-