Complete agenda

 • januari 2019
 • Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in haar buurthuis.
  Beginnend op januari 16, 19:45
 • Woensdagavond is de wekelijkse jamavond. Hét moment om met andere muzikanten uit de losse pols muziek te maken.
  Beginnend op januari 16, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Voor het eerst in jaren zal Freek weer helemaal alleen op het toneel staan. In de gedaante van een suppoost volgt het publiek zijn avonturen als zaalwachter in het museum.
  Beginnend op januari 16, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs; van het ingetogen ‘Sound of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ tot het gezellig meezingen met ‘Mrs Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’.
  Beginnend op januari 16, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Jij als moeder weet het natuurlijk wel: het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Maar toch ben je vaak de hele dag bezig met het zorgen voor anderen. Vergeet je jezelf niet?

  Beginnend op januari 17, 09:15
  Categorieën: Activiteiten, Oosterheem
 • De informele avond SamenLoop voor Hoop is speciaal voor iedereen die interesse heeft of een bijdrage wil leveren aan de SamenLoop. Als teamcaptain, loper, sponsor of vrijwilliger. Naast informatie over wat je kunt doen om een team samen te stellen, wordt een beeld geschetst van deze twee mooie, ontroerende en gezellige dagen.
  Beginnend op januari 17, 19:30
 • Dat liefde sterker is dan vijandschap bewijst de componist Verdi in zijn exotische opera Aïda. Het verhaal leent zich voor spectaculair theater met als hoogtepunt de ’Triomfmars’.
  Beginnend op januari 17, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Na drie solo’s: De Sunshine Show, Op een Mooie Pinksterdag en Helga Maria Baumgarten schreef Esther Scheldwacht voor het eerst een dialoog: Laatste Paar Dagen.
  Beginnend op januari 17, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Easily the best support I can remember us playing with”. Het zal je maar gezegd worden door niemand minder dan Ian Paice van Deep Purple.
  Beginnend op januari 18, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo

 • Samen het leven iets beter maken voor de mensen die dat hard nodig hebben, daar geloven LEO Club Zoetermeer in. We doen dat door met veel plezier leuke acties op te zetten die impact hebben. Kennis maken met de LEO's in Zoetermeer kan op de kennismakingsborrel op 18 januari.
  Beginnend op januari 18, 20:00
 • Vorig seizoen was zijn voorstelling als allereerste uitverkocht! De Theaterkrant benoemt hem naast goede stand-up comedian als ‘interessante theatermaker’. Supertalent. 
  Beginnend op januari 18, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.
  Beginnend op januari 18, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • De Stichting Kwaliteitsteam Buytenpark houdt op zaterdag 19 januari 2019 een mini-referendum over het Buytenpark. Iedereen die zich meldt op de inloopochtend van het team, kan dan aangeven wat hij of zij vindt dat er wel of niet moet gebeuren in en met het Buytenpark.
  Beginnend op januari 19, 10:00
 • Op zaterdag 19 januari viert het Forum feest! De nieuwe hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer is dan precies een jaar open. De bibliotheekmedewerkers en partners zijn trots op het Forum en willen het zoveel mogelijk delen met alle Zoetermeerders, onder het motto ‘Het Forum is er voor jou!’
  Beginnend op januari 19, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Bibliotheek logo
 • Een coverband die het imposante en bepaald ‘lastige’ oeuvre van Queen onder handen neemt… je moet het maar durven.
  Beginnend op januari 19, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Nanker speelt bij JJ Musichouse
  Beginnend op januari 19, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Zondag 20 januari 2019 vindt de 8e editie van de Rokkeveense Dekkerloop plaats in Zoetermeer. Bij de Dekkerloop kunnen afstanden gelopen worden van 1.5km Kids Run, 5km, 10km en de Halve Marathon, alle afstanden starten bij Dekkers Sport in Rokkeveen.
  Beginnend op januari 20, 10:00
 • Op zondagochtend 20 januari geeft archeoloog Diana de Wild, docent van de Volksuniversiteit, een cultuurlezing over De Goden van Egypte
  Beginnend op januari 20, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Bibliotheek logo
 • Horen is geloven, luisteren en genieten. Paolo Giacometti is in 1970 geboren in Milaan en is sinds zijn eerste levensjaar in Nederland waar hij bij Jan Wijn aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam, in 1995 met de hoogste onderscheiding afstudeerde.
  Beginnend op januari 20, 11:45
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • John the Revelator is een Haarlemse bluesband, vernoemd naar een a capella uitgevoerde bluestraditional van Son House. 50 (!) jaar geleden ontstaan, toen het nog vijf jonge honden waren, wild van de blues en van Peter Green’s Fleetwood Mac.
  Beginnend op januari 20, 14:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
Laad meer 210 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-