Complete agenda

 • januari 2020
 • Ben je klaar voor de meest populaire Pubquiz van Zoetermeer!? Net als voorgaande seizoenen stellen de Pubquizmasters de kennis van een vijf man sterk team met de proef op de som.
  Beginnend op januari 27, 20:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Transit Havana
  Beginnend op januari 28, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Wijkbewoners ontmoeten,lekker eten of geen zin in alleen eten? Iedere 1e en laatste dinsdag van de maand is er een buurtmaaltijd.
  Beginnend op januari 28, 18:00
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Før frosten
  Beginnend op januari 28, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel in de thrillerkomedie Enkele Reis. Lex Passchier, bekend van tv-series als Moordvrouw, De 12 van Oldenheim en zijn eigen Thriller Theater, schreef deze intrigerende voorstelling die gaat over de regie in handen willen houden over je eigen leven.
  Beginnend op januari 28, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Uitvoerende: Ronald de Jong (orgel)
  Programma: Nog niet bekend.
  Beginnend op januari 29, 12:50
 • De gevangenis van Zoetermeer staat leeg. Kan er een nieuwe bestemming aan dit gebouw gegeven worden en welke? Ontwerpers en kunstenaars presenteren op 29 januari 2020 ideeën voor de toekomst van de gevangenis en het naastgelegen bedrijventerrein Rokkehage.
  Beginnend op januari 29, 19:00
 • Dit DEZo Energiecafé is helemaal in het teken van alternatieven voor verwarmen met aardgas. Dit Energiecafé is bedoeld voor alle inwoners van Zoetermeer waar de huidige CV-ketel op termijn vervangen moet worden.
  Beginnend op januari 29, 19:30
 • Andermans Veren Live viert dit seizoen haar tienjarig bestaan! In de jubileumvoorstelling ‘Hoe goed wil je het hebben?’ doen ze dit volgens hun succesvolle formule; vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a-capella partijen.
  Beginnend op januari 29, 20:20
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • The John Martyn Project is een uniek eerbetoon aan de muziek van de door velen bewonderde Engelse gitarist en zanger John Martyn. Verwacht bijzonder smaakvolle vertolkingen van zijn klassiekers.
  Beginnend op januari 29, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Doet jouw juf of meester mee met de aankomende staking? Kom dan op donderdag 30 januari van 8.30 – 14.00 uur robots bouwen bij CKC & partners. We maken in kleine groepjes robots van gerecycled materiaal die het tegen elkaar opnemen in een spannende wedstrijd.
  Beginnend op januari 30, 08:30
  Categorieën: Activiteiten, Jeugd, Jeugd logo
 • Start jij het jaar 2020 met goede voornemens? Meld je dan aan als vrijwilliger! Voor onze activiteiten Home-Start en Kind aan Huis zijn wij op zoek naar mensen die gezinnen in Zoetermeer een steuntje in de rug kunnen bieden.
  Beginnend op januari 30, 09:30
 • Vindt u het ook zo leuk om spelletjes te spelen? Kom dan elke eerste en derde donderdag van de maand van 10:00 uur tot 12:00 uur naar de openbare bibliotheek, Forum Zoetermeer.

  Beginnend op januari 30, 10:00
 • Kom eens langs bij het inloopspreekuur van het Meerpunt, in PiëzoCentrum Oosterheem in Zoetermeer. Het Meerpunt heeft vanaf 23 januari iedere donderdag van 11.00 – 12.30 uur een inloopspreekuur in PiëzoCentrum Oosterheem, Zanzibarplein 21.
  Beginnend op januari 30, 11:00
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
 • De meeste merchandise van Star Wars is volledig in your face. Felle kleuren, het masker van Darth Vader en meestal gericht op kinderen. Leuk, maar geen stukjes design die je vol trots aan je gasten kan laten zien. Daar kan je vanaf 16 januari verandering in brengen.
  Beginnend op januari 30, 19:30
 • Patrick Nederkoorn (nominatie Neerlands Hoop 2017) is lid van het team van Spijkers met Koppen, cabaretier en columnist.
  Beginnend op januari 30, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Julian Sas is in zijn genre één van de grootste artiesten die Nederland ooit heeft voort gebracht en als gitarist behoort hij tot de absolute top van Europa. Julian werd in 2016 en 2017 door lezers en recensenten van Bluesmagazine uitgeroepen tot beste bluesmuzikant uit de Benelux
  Beginnend op januari 31, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • In deze muziekvoorstelling hoort u de mooiste countryklassiekers uit voornamelijk de 50's en 60’s, op geheel eigen wijze gebracht en met uitsluitend akoestische instrumenten gespeeld. 
  Beginnend op januari 31, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • The Eddy Bacon Blues Band (EBBB) is een niet alledaagse blues cover-formatie. De band speelt naast herkenbare songs ook een scala van funky blues songs die voor het grote publiek niet direct herkenbaar zullen zijn maar die wel erg lekker in het gehoor liggen.
  Beginnend op januari 31, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • februari 2020
 • De voorstelling gaat over groeikracht, levensdrift. Over het gevecht te willen ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen.
  Beginnend op februari 01, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
Laad meer 124 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-