Complete agenda

 • november 2019
 • Het Mentorproject Zoetermeer werkt met basisschoolleerlingen uit groep 7 of 8 die om verschillende redenen een wankele toekomst in het voortgezet onderwijs tegemoet gaan.
 • Een speciale hardloopcursus voor de gevorderde loper ter voorbereiding van de 20ste editie van de Noord-Aa Polderloop start op 17 november. In een trainingscyclus van 12 weken werkt de loper toe naar een persoonlijk record op de 10 of de 15 km tijdens de Noord-Aa Polderloop op zondag 9 februari 2020.
  Op november 17,
 • Stichting Geluk in Elk Gezin (GIEG) organiseert op zondag 17 november samen met De Vrienden van de Burgemeester een Sinterklaasontbijt. Een deel van de opbrengst gebruikt GIEG om feesten te organiseren voor gezinnen die dit kunnen gebruiken.
  Beginnend op november 17, 10:00
  Categorieën: Evenementen, Centrum, Sint logo, Jeugd
 • Jong talent in Jong Barok! Jong Barok is een barokensemble bestaande uit vier jonge en enthousiaste musici!
  Beginnend op november 17, 11:45
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Het weekend van 16 & 17 november vanaf 13:00 uur zijn er meerdere ateliers open vanwege de landelijke Open Atelierdagen. In de galerieruimte van Ateliers BaZtille is een installatie gemaakt door Petra Wiek, een expositie met werk van Trudy Bersma en Paulien Neuteboom schilderijen/beelden.
  Beginnend op november 17, 13:00
 • De Showing Hearts Club is een initiatief van kerkelijk werker Jeanette Vos en ouderling gemeenteopbouw Anton van Dijken. Showing Hearts houdt bijeenkomsten in de kerk, waar deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en op ontspannen wijze in gesprek raken over geloof, zingeving en hun eigen leven.
  Beginnend op november 17, 13:30
 • Kat Riggins was tot 2015 nog volledig onbekend in Nederland (en de rest van Europa). Doch daar kwam verandering in ná een King Bee Music Agency tour in de Benelux, met o.a. optredens in de North Sea Jazz Club Amsterdam en een optreden in Boxmeer op 'Blues Alive'.
  Beginnend op november 17, 14:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Ben je klaar voor de meest populaire Pubquiz van Zoetermeer!? Net als voorgaande seizoenen stellen de Pubquizmasters de kennis van een vijf man sterk team met de proef op de som.
  Beginnend op november 18, 20:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Als mantelzorger is het erg belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Hoe maak je als mantelzorger een keuze in wat ‘moet’ en wat ‘mag’? Tijdens het mantelzorgcafé met als thema ‘Praktisch zorgen voor jezelf’ op 19 november gaat het onder andere over een ‘activiteitenweger’.
  Beginnend op november 19, 10:00
 • Energie besparen scheelt geld.Wilt u tips over besparing.Wij helpen u graag. Op dinsdag 19 november wordt in PiëzoSteunpunt Seghwaert een informatiebijeenkomst gehouden over energie besparen in huis. 
  Beginnend op november 19, 12:30
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Le jeune Ahmed
  Beginnend op november 19, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Haar wereldberoemde, warme mezzo zorgt in combinatie met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit van haar voorstellingen.
  Beginnend op november 19, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • In de oude sportkoepel “Olympus” zit tegenwoordig bij kinderspeelparadijs Avontura het Pannenkoekenrestaurant de Vliegende Pan. In het nieuwe restaurant zal op woensdagavond 20 november voor het eerst een pubquiz georganiseerd worden
  Op november 20,
  Categorieën: Activiteiten, Jeugd, Jeugd logo
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur en de uitstekende akoestiek bieden een mooie muzikale beleving. De lunchpauzeconcerten op woensdag vormen een aangenaam rustpunt in de week.
  Beginnend op november 20, 12:45
 • Na ‘Afblijven’, ‘Spijt’ en ‘Razend’ maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste thema, afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.
  Beginnend op november 20, 19:30
  Categorieën: Theater, Muziek, Stadstheater logo
 • Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in haar buurthuis. Tijdens deze avonden zijn er prachtige prijzen en geldbedragen te winnen, in totaliteit gaan er deze avond gegarandeerd 22 grote prijzen de deur uit.
  Beginnend op november 20, 19:45
 • Weet dat ik je altijd weet 
  Ik kan en zal en wil niet van je vluchten 
  Ik kan je zien in vogelzwermen wolkenluchten 
  Ik zit aan je vast als staal aan een magneet 
  Weet dat ik je altijd weet  Kenners beschouwen Jeroen van Merwijk als een van de beste liedjesschrijvers van Nederland.
  Beginnend op november 20, 20:30
  Categorieën: Theater, Muziek, Stadstheater logo
 • Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 9 en 21 november, 10 en 28 december in het Verpleeghuis Vivaldi, Brechtzijde 45. Op 28 november en 30 december aan de Nathaliegang 79 en vervolgens twee keer per maand op beide locaties.
  Op november 21,
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur, de uitstekende akoestiek, prachtige collectie snaarinstrumenten en musici staan garant voor een muzikale beleving op niveau.
  Beginnend op november 21, 20:00
 • Wegens succes in reprise! Lieve mensen, Lieve Marianne, 
  Hier mijn plannen voor de eerste 365 dagen van mijn komende regeringsperiode  
  Ik wil dit jaar eerst een jaar het land in om mensen uit te leggen hoe je heel anders kunt kijken naar dingen die je tot nu toe heel zeker hebt geweten. 
  Beginnend op november 21, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
Laad meer 145 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-