Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Complete agenda

 • april 2018
 • Op zondag 22 april aanstaande zet Zoetermeer zich sportief in voor mensen met kanker. Op die dag wordt voor de 5e keer Lopen doet Hopen estafette marathon en wandeltocht georganiseerd.
  Op april 22,
 • Zondag 22 april is het Nicolaasplein in Zoetermeer het toneel van duurzaamheid. In de meest brede zin van het woord. Vele facetten van het thema passeren de revue. Energie, mobiliteit, circulaire productie, lokale voedselproductie, isolatie van woningen en nog veel meer.
  Beginnend op april 22, 12:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
 • Wandel op zondag 22 april mee en voel, ruik, proef, en luister naar de verhalen van de gidsen.
  Beginnend op april 22, 14:00
  Categorieën: Excursies, Excursies alg
 • Op zondag 22 april is er een rondwandeling in de natuurtuin onder leiding van een natuurgids.
  Beginnend op april 22, 14:00
  Categorieën: Excursies, Excursies alg
 • Veel planten hebben een geneeskrachtige werking en een aantal ervan zijn ook eetbaar. In vroegere tijden wist men door overlevering welke planten geneeskrachtig of eetbaar waren.
  Deze kennis is bijna verloren gegaan. Natuurgidsen van IVN nemen je mee op een ontdekkingstocht door het Prielenbos.
  Beginnend op april 22, 14:00
  Categorieën: Excursies, Excursies alg
 • Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie van Stadstheater Overdag. Als Dwaalkat bezingt Katja Remmerswaal met haar band haar chaotische, vreemde, maar verfrissende hersenspinsels.
  Beginnend op april 22, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Bekend geworden met Fairport Convention en nog meer met Matthews Southern Comfort is deze muzikant met zijn solo werk uitgegroeid tot een legende.
  Beginnend op april 22, 16:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
 • Na een radiostilte van enkele jaren maakt de Zweedse sleaze rockband Crashdïet een ware comeback. Na het vertrek van zanger Simon Cruz kondigde de band in december 2017 aan een nieuwe frontman gevonden te hebben in de veelbelovende Gabriel Keyes. Op oudejaarsavond werd hun nieuwe single 'We Are The Legion' uitgebracht. Invloeden van bands als Skid Row, Guns 'N Roses en Kiss zijn duidelijk hoorbaar.
  Beginnend op april 22, 19:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Ben je benieuwd wat een jungle is? Kom in de meivakantie naar speelboerderij Het Buitenbeest! Als je het activiteitencentrum binnenstapt waan je je in de jungle. Er zijn elke dag jungle knutselactiviteiten, jungle spelletjes en leuke films.
  Beginnend op april 23, 10:00
 • Het is bijna Koningsdag! Heb je altijd al een kasteel voor onze Koning Willem Alexander willen ontwerpen? Of wil je graag voor jezelf een prachtig paleis bouwen? Geef je op voor de speciale Minecraft-dag!
  Beginnend op april 24, 10:00
 • Op dinsdag 24 april as. begint in de Hof van Seghwaert een 6-delige poëzieworkshop onder leiding van dichter-schrijver Theo van de Wetering
  Beginnend op april 24, 10:00
 • Architectuur Punt Zoetermeer organiseert op 24 april het gesprek over Zoetermeer ‘Tussen slaapstad en bruisend centrum’
  Beginnend op april 24, 18:00
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit
 • Op 24 april 2018 is het Small Business Event 'AVG-compliance' in Ter Zake Het Ondernemershuis. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor ondernemers uit de regio Zoetermeer. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging.
  Beginnend op april 24, 18:30
  Categorieën: Zakelijk, TerZake
 • Filmhuis Cameo vertoont in het Stadstheater de échte filmhuis films. Vandaag staat op het programma de film: Mesteren
  Simon is de ongekroonde koning van de Deense kunstwereld. Hij is wereldberoemd, excentriek, rijk, heeft een prachtige vrouw en een jonge minnares.
  Beginnend op april 24, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo, Filmhuis
 • Ook dit seizoen brengen de Pubquizmasters weer maandelijks een hilarische pubquiz. Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes, alles komt weer aan bod!
  Beginnend op april 24, 20:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Knuffel met een konijntje, aai de geitjes in de stal en help de boer een dagje mee: sluit in de meivakantie de dieren in je hart. Kinderen kunnen een dag meedraaien op de boerderij en de boer helpen met het verzorgen van de dieren.
  Beginnend op april 25, 10:00
 • Kinderen die houden van dieren en knutselen in de vakantie zijn op de stadsboerderij De Weidemolen aan het juiste adres. Er zijn volop jonge dieren en er worden woensdag 25 april en woensdag 3 mei leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen.
  Beginnend op april 25, 10:00
 • De lunchpauze concerten in de Oude Kerk in het Dorp, laten u elke woensdagmiddag genieten van klassieke muziek.
  Beginnend op april 25, 12:45
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Speciaal voor de kinderen die meivakantie hebben organiseert wijktuin Rokkeveen in het Burgemeester Hoekstrapark twee inloopmiddagen. Woensdag 25 april en woensdag 2 mei kunnen de kinderen leuke creatieve workshops volgen.
  Beginnend op april 25, 13:30
  Categorieën: Evenementen, Jeugd, Jeugd , Vakantie
 • Wijkbewoners ontmoeten? Lekker eten? Niet hoeven koken? Op woensdag 25 april is er weer een buurtmaaltijd van halte 2717 bus 63, Busken Huethove 63
  Beginnend op april 25, 18:00
Laad meer 120 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-