Complete agenda

 • november 2018
 • Op 6 november start onder begeleiding van Theo Janssen de fotogroep 55+ bij CKC & partners. Bij deze groep staat het plezier van gezamenlijk maken, bekijken en bespreken van foto’s centraal.
  Beginnend op november 06, 10:00
  Categorieën: Cursussen, Cursus logo
 • Glenn Hughes wordt ook wel 'The Voice of Rock' genoemd. De voormalige zanger/bassist van Deep Purple is met recht een levende rocklegende te noemen. Tijdens zijn 'Classic Deep Purple Live' tour speelt Hughes uitsluitend Deep Purple materiaal.
  Beginnend op november 16, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Op vrijdag 16 november geeft het Mannenensemble in de Oosterkerk haar jaarlijkse herfstconcert. Dit doen we samen met het Saxofoonkwartet Sax Continuo.
  Beginnend op november 16, 20:00
 • In haar vierde voorstelling, Om Mij Moverende Redenen, zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.
  Beginnend op november 16, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Op 16 november komt het vermaarde William Byrd Vocaal Ensemble naar Zoetermeer met een kleurrijk Romantisch programma. Componisten op zoek naar de exotiek van het verre, en sprookjesachtige sferen waarin natuurbeleving en diepe zieleroerselen vaak nauw verweven zijn.
  Beginnend op november 16, 20:15
 • In deze voorstelling legt Clifton Braam op cabareteske wijze de verschillen bloot tussen de Surinamers en Nederlanders zoals hij die door de jaren heen heeft ervaren.
  Beginnend op november 16, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Op  zaterdag17 november organiseert Hapje Zoetermeer niet alleen een bierproeverij met een Hapje! maar ook een Pubquiz. Dit samen met LVR Breweries en de Brouwerij De Pinas bij Happy Moose. Kortom een 100% Zoetermeers Event.
  Op november 17,
 • Het Schuurtje van Vincentius biedt leuke tweedehands spulletjes aan voor een leuke prijs. De opbrengst van de verkopen gaat naar de Vincentiusvereniging, die er tal van activiteiten van organiseert voor mensen die wel een steuntje kunnen gebruiken.
  Beginnend op november 17, 09:00
  Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo
 • Op 17 november vindt in Stadshart Zoetermeer de intocht van Sinterklaas plaats. De Sint wordt om 11:30 op het Theaterplein onthaald door de Burgemeester.
  Beginnend op november 17, 11:15
  Categorieën: Evenementen, Centrum, Sint logo
 • Dit schooljaar 2018-2019 staat het Picasso stil bij het feit dat in december 2018 alweer 10 jaar geleden het ‘nieuwe’ gebouw aan de Paletsingel werd betrokken. Zaterdagavond 17 november staat er een reünie op het programma.

   
  Beginnend op november 17, 19:00
  Categorieën: Evenementen, Rokkeveen
 • De Canadese progressieve rockband Mystery werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. De band maakte in 2013 hun debuut in Nederland. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album ‘Tales From The Netherlands’ (2014) opgenomen.
  Beginnend op november 17, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Goede muziek, leuke sfeer, en ijskoude dranken dit zijn de bouwstenen voor één te gek discofeest! Zaterdagavond 17 november is iedereen uitgenodigd om bij het SilverDome lekker uit zijn dak te gaan. Ga los op de muziek van onder andere; Ronnie Flex, Ariana Grande en Bruno Mars verzorgd door de enige echte DJ Marnxx.
  Beginnend op november 17, 19:30
 • In de Oude kerk zijn elke maand orgelconcerten. Deze maand spelen Ronald de Jong (orgel) en Maurice van Dijk (trompet)

  Beginnend op november 17, 20:00
 • John Primer, een bluesman in hart en nieren leende op 8 jarige leeftijd zijn eerste gitaar. Gefascineerd door grootheden als Jimmy Reed, Muddy Waters, Little Milton en Elmore James was John verkocht aan de Blues.
  Beginnend op november 17, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Na de succesvolle voorstellingen Het Zwanenmeer en De Odyssee presenteert de in Zoetermeer wonende choreografe Lonneke van Leth De Zaak Carmen, een spannende dansthriller gebaseerd op Bizet’s beroemde opera.
  Beginnend op november 17, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Tijdens zijn eerste theatervoorstelling Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran brengt Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden. Van de Crossroads van Robert Johnson naar het Seattle van Jimi Hendrix.
  Beginnend op november 17, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Sportclub Fithealth organiseert sporten voor het goede doel tegen kanker Dit programma begint op 18 November om 11.00 uur tot met 14.00 uur.
  Beginnend op november 18, 11:00
 • Een ontroerend, swingend en betoverend concert, vol heimwee en verlangen. Sopraan Channa Malkin en Nederlandse Muziekprijswinnaar Izhar Elias brengen samen het programma Songs of Love and Exile.
  Beginnend op november 18, 11:45
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Zondag 18 november zal Fithealth meedoen met de 5e editie van het Charity Event ‘Against Cancer’
  Beginnend op november 18, 11:45
  Categorieën: Sportevenementen, Sport logo
 • Het is weekend, de boodschappen zijn binnen, kinderen zijn naar de sport geweest, eindelijk vrije tijd. Lazy Sunday Afternoon is de perfecte zondagmiddagbesteding om bij te trekken voor een nieuwe week.
  Beginnend op november 18, 16:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
Laad meer 221 1767 events8b66070299b16e51c4f644c0e1721b6d

-advertenties-

-goede doel-