Dorp Palenstein

 • Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De tweede zondag heeft als thema Sporty Spice. Vandaag gaat het over bewegen. Niet lui achterover leunen en luisteren, maar voetjes van de vloer. Trek je disco-outfit aan en kom swingen.

 • 20190714 Vakantieperikelen in t Park GVW 7192 X3Zondag in't Park startte het jaar weer met een heel succesvolle 'Vakantieperikelen in't Park' editie. Het wat druilerige weer had geen invloed op de bezoekers en sfeer in 't Park, daar was het als vanouds gezellig!

 • 20190712 10351Na intensieve voorbereiding, waarbij de flat Jan van Beieren plaats moest maken, is vrijdagmiddag de bouw van Stadskwartier Palenstein officieel van start gegaan. Er komt een heel nieuw winkelcentrum, met woningen, voor terug.

 • VriendenvanCKCoverhandigenChequeStichting Vrienden van CKC reikte afgelopen woensdag 10 juli 2019 een cheque ter waarde van €6250,- uit aan Joep Annegarn, adjunct directeur van CKC & partners, ten behoeve van het Talententraject. Met deze financiële bijdrage kan CKC & partners meer ontwikkelingskansen bieden aan jonge talenten.

 • popup 657x360Tijdens de weekenden van ‘Zondag in ’t Park’, presenteert Terra Art Projects een verrassend kunstprogramma. Jonge en gevestigde kunstenaars, designers en makers tonen en maken werk in de expositieruimte (gelegen naast ’t Park) en in de Terra Art Box, een omgebouwde zeecontainer op het festival.

 • Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De eerste zondag heeft als thema Vakantieperikelen. Een vakantie, maar dan gewoon thuis. Geen hoofdbrekens over wat allemaal mee moet. Geen uren van tevoren op het vliegveld zijn. Gewoon naar het Nicolaaspark voor een korte vakantie.

 • dp DorpsstraatIn een raadsmemo informeert het college de raad zowel over fietsen in de Dorpsstraat als over het project compacter en vitaler winkelgebied. Fietsen in de straat wordt vooralsnog niet verboden, wel worden maatregelen genomen om overlast en (bijna) botsingen met voetgangers te voorkomen.

 • 20190706 Jostiband en anderen GVW 6558 X3In de serie Muziek in de Dorpsstraat zijn er de hele zomer gratis concerten in de straat. Zaterdag 6 juli kwam de Jostiband met 30 spelers naar de Dorpsstraat en veroverde met hun enthousiaste optreden vele harten van bezoekers.

 • certificaatuitreiking beroepenindesportVol trots laten de deelnemertjes van de Piëzo TalentenAcademie hun welverdiende certificaat zien. Ze hebben de sector beroepen in de sport, samen met anderen in hun groep, succesvol afgerond. 

 • 2018 08 12 Zondag in t park 105Lachende gezichten, verf aan de handjes, swingende benen en voeten in het gras. Zondag in ’t Park staat weer garant voor zes verrassende zomerzondagen in het Nicolaaspark! Vanaf 14 juli kan Zoetermeer weer terecht in’t Park voor een leuke zondagmiddag.

 • jostibandDe Dorpsstraat Zoetermeer trakteert zijn bezoekers de hele zomer op muziek en gezelligheid in de straat. Maar liefst 14 zaterdagen lang, van 1 juni t/m 31 augustus, worden optredens verzorgd door verschillende artiesten, waaronder De Vliegende Hollander en de Jostiband.

 • Beeld Persbericht Beiaard concertVan 1 tot en met 7 juli staat Zoetermeer in het teken van Klassiek Zoetermeer. Organisatoren Floravontuur Promotie Zoetermeer en CKC & partners laten de stad graag kennis maken met klassieke muziek. Nieuw dit jaar is het Beiaard concert in Park Palenstein op dinsdagmiddag 2 juli om 13:30 uur.

 • MamaCaféDe volgende editie van het MamaCafé Zoetermeer is op dinsdag 2 juli. Het onderwerp van deze ochtend is: 'eetplezier voor kinderen van 0-4 jaar'. We willen allemaal een actief en gezond kind, en voeding speelt daarin een belangrijke rol.

 • politie auto sirene 6Een motorrijder met passagier ging slingerend over de weg. Na het geven van een stopteken, ging de motorrijder er vandoor. Een achtervolging eindigde op de Van Aalstlaan na een val. Met getrokken wapen werden de verdachten benaderd.

 • ParkPodium Foto Patricia Munster 009Singer/songwriter Dylan Boymans opende het tweede Park Podium in Park Palenstein naast het CKC-gebouw, gevolgd door Overruled en Oblivion. Het was genieten tijdens de langste dag van het jaar. Mooi weer, goede sfeer en muziek verzorgd door jong talent.

 • FD3D1572De Dorpsstraat is tegen de voorgenomen bezuinigingen van het college omtrent het Stoppen met het Parkeerverwijssysteem. In de Perspectiefnota 2020 heeft het college dit opgenomen als bezuinigingsmaatregel, maar de ondernemers in de Dorpsstraat vrezen omzetdaling.

 • 2aHet Triomos Ensemble zal donderdag 20 juni een concert geven in de Oude Kerk in de Dorpsstraat. Het ensemble bestaat uit: Marijke de Jong (fluit), Olsi Dhami (cello) en Sunghee Jo, piano.

 • 4296 350x200De gezellige moonlightbraderie wordt woensdag 19 juni gehouden in de Dorpsstraat, op de Markt en langs het Marseillepad in Zoetermeer. Tot in de avond zijn veel winkels en kraampjes geopend met speciale moonlight aanbiedingen.

 • 20190612 9668De Dag van Palenstein moest noodgedwongen naar binnen verhuizen door het slechte weer op de Buitenspeeldag, woensdag 12 juni. Terwijl de regen op het dak tikte gingen de activiteiten binnen in Castellum Palensteyn gewoon door.

 • 20180926 132864De middag van Palenstein verhuisd door het slechte en regenachtige weer zoveel mogelijk naar binnen. Een aantal buitenactiviteiten, zoals bubbelbal en de graffiti workshop kunnen daardoor helaas niet door gaan. De overige activiteiten zullen vanmiddag plaats vinden in Castellum Palensteyn.

   

-advertenties-

-goede doel-