Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Vrijwilligers

 • januari 2018
 • Volwassenen helpen met taal en gezondheid Wil jij volwassenen helpen gezonder te worden? Word dan taalvrijwilliger bij Voel je goed! Na een training van vier dagdelen ben je in staat om een groepje deelnemers te begeleiden bij het beter leren begrijpen en toepassen van informatie over gezondheid
  Beginnend op januari 10, 10:05
  Categorieën: Vrijwilligers, Vrijwilligers
 • februari 2018
 • Gilde SamenSpraak, onderdeel van de Vrijwilligerscentrale, is op zoek naar vrijwilligers die als taalmaatjes een anderstalige willen helpen met het leren lezen, begrijpen, schrijven, spreken van de Nederlandse taal en het helpen met het maken van het huiswerk.
  Categorieën: Vrijwilligers, Vrijwilligers
 • In Rokkeveen woont een meneer die erg houdt van een autoritje maken. Helaas mag hij vanwege zijn geheugenproblemen niet meer zelf achter het stuur plaatsnemen. We zoeken een vrijwilliger die op een dinsdag of woensdag in de gelegenheid is om meneer eens op te halen en samen ergens een kop koffie te drinken.
  Beginnend op februari 12, 09:30
  Categorieën: Vrijwilligers, Zo samen
 • Gezocht: enthousiaste vrijwilligster met brede interesses – en het liefst met auto Voor een 58-jarige man uit De Leyens zoeken wij een vrijwilligster met pit. Meneer zoekt iemand die vooral kijkt naar wat hij nog wel kan, ondanks de ziekte van Parkinson
  Categorieën: Vrijwilligers, Zo samen
 • Digi-Taalhuis Zoetermeer is een samenwerkingsverband van verschillende Zoetermeerse organisaties, waarvan een deel met taalvrijwilligers werkt. Het Digi-Taalhuis is op zoek naar nieuwe taalvrijwilligers! Als taalvrijwilliger help je mensen met een taalachterstand verderop weg bij het leren lezen, schrijven, luisteren of spreken van de Nederlandse taal.
  Beginnend op februari 16, 10:00
  Categorieën: Vrijwilligers, Vrijwilligers
 • Gezocht: ZoSamen zoekt vrijwilligers in het Oude Dorp, Oosterheem en Noordhove.
  Categorieën: Vrijwilligers, Zo samen
 • Met taal kunnen we contact maken met andere mensen en het opent deuren als je de taal goed spreekt. In Zoetermeer zijn er mensen die om wat voor reden dan ook hulp of ondersteuning nodig hebben bij het –beter- leren de Nederlandse taal. Daarom is Piëzo op zoek naar nieuwe vrijwilligers die taalvaardig, sociaal en leergierig zijn.
  Beginnend op februari 22, 13:15
  Categorieën: Vrijwilligers, Vrijwilligers
 • Gastheer of –vrouw zijn bij Filmhuis Cameo betekent meedraaien in de organisatie van onze filmavonden in het Stadstheater Zoetermeer. Cameo kent een grote groep vaste filmvrienden.
  Categorieën: Vrijwilligers, Vrijwilligers
 • In dit project worden vrijwilligers alleen of – afhankelijk van de cliëntbehoefte en tijd/capaciteit van de vrijwilliger – met z’n tweeën aan een cliënt gekoppeld.  Ze begeleiden met name oudere patiënten na hun opname in het ziekenhuis of zorgpension in de thuissituatie. De praktijk leert namelijk dat met name kwetsbare ouderen na de opname van slag zijn en een periode nodig hebben om weer in hun normale doen te geraken.
  Categorieën: Vrijwilligers, Vrijwilligers
 • Veel ouderen zitten vol met verhalen over vroeger. Logisch, want in ieders leven gebeurt van alles. Praten over vroeger vinden deze mensen al hartstikke leuk, maar je kunt het ook opschrijven in een boek. Natuurlijk is niet iedereen een begenadigd schrijver. En dáár komt het project ‘Uw Verhaal Verteld’ van UVV Zoetermeer om de hoek.
  Categorieën: Vrijwilligers, Vrijwilligers
 • maart 2018
 • Nieuwe training Humanitas Opvoedondersteuning Voor onze activiteiten Home-Start(+) en Steunouder zijn wij op zoek naar mensen die vrijwillig jonge gezinnen willen ondersteunen. Ben je een jaar voor een dagdeel in de week beschikbaar? Heb je humor en wil je je aandacht schenken aan een gezin dat jouw hulp kan gebruiken? Dan zijn we op zoek naar jou! Een nieuwe training start op 8 maart.
  Beginnend op maart 08, 09:30
11 805 events28d8891f72cbf1d902d0cb7e0a725357

-advertenties-

-goede doel-